Last news in Fakti

5 Април, 2020 05:15 1 291 0

Защитник на Сити: Феновете ще приемат прекратяване на сезона

  • прекратяване-
  • разбиране-
  • фенове-
  • сезон-
  • висша лига-
  • уокър-
  • манчестър сити

"Ако няма възможност за доиграване, феновете ще проявят разбиране, защото здравето е по-важно от една игра", заяви Кайл Уокър

Защитник на Сити: Феновете ще приемат прекратяване на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър смята, че феновете ще приемат с разбиране едно решение сезонът в Премиър лийг да бъде прекратен. В момента заради извънредната ситуация с пандемията от коронавирус първенствата в Европа са прекратени, като надеждите са да се възобновят през лятото, но всичко зависи от това дали ще бъде овладяна заразата. В същото време от УЕФА настояват сезоните да не бъдат прекратявани още сега по примера на Белгия, а да се потърси възможност за доиграването им.

"Сега футболът прави крачка назад. Най-важното е здравето. Всеки се надява да доиграем сезона, но ако няма такава възможност, феновете ще проявят разбиране, защото здравето е по-важно от една игра. Като професионален футболист за мен ситуацията е необичайна, тъй като съм свикнал животът ми да тече по определен начин, който в момента е невъзможен. Сега е време, в което сме длъжни да потърпим и да помислим за другите", коментира 29-годишният бранител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА