Last news in Fakti

7 Април, 2020 17:57 4 922 11

Левски продава водка, сменяща цвета си

  • левски-
  • водка-
  • футбол-
  • фенове

Водката е пречистена шест пъти и също така е с алкохолно съдържание от 40%

Левски продава водка, сменяща цвета си - 1
Снимка: Facebook

От футболния Левски обявиха официално, че е пусната лимитирана серия от спиртна напитка със съдействието на феновете от Златогор Украйна. Анонсът в официалната страница на "сините" идва с факта, че когато водката е оставена на стайна температура тя е в матов бял цвят, а когато се изстуди до 11 градуса цветът ѝ се променя и тя придобива цветовете на тима от "Герена". Емблематичното за клуба "Л" пък грее на логото на високоспиртната течност.

Водката е пречистена шест пъти и също така е с алкохолно съдържание от 40%. Намиращият се във финансова криза клуб обяви също така, че водката още не е пусната в търговската мрежа, но се очаква в близките дни това да се случи.

Официалното съобщение може да прочетете тук:

📢Левскари, представяме на вашето внимание лимитирана серия водка, произведена специално за ПФК „Левски“ и „сините“ фенове, от Златогор Украйна.

⚪️🔵Уникална бутилка с логото на любимия клуб е с променящ се бял към син цвят! При стайна температура бутилката е с приятен матово бял цвят, а когато бъде изстудена до 11 градуса, цвета се променя и тя става синя!

🔝Продуктът ще се предлага в серия от 0,700 л. висококачествена украинска водка „Златогор Pure Tear“ с 6 стадия на пречистване, златни йони и алкохолно съдържание от 40%.

🔜Очаквайте скоро в търговската мрежа!

Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сюзгюн

    8 5 Отговор
    Цигани

    Коментиран от #6

  • 2 али баба

    13 2 Отговор
    Левскар съм, но това е пълна пародия. Как може спортен отбор ,вместо да рекламира СПОРТ, рекламира СПИРТ. До тук ли паднахте вече?!

    Коментиран от #7, #10, #11

  • 3 1224

    10 1 Отговор
    Пълна простотия , за пари може и друго да дадат
  • 4 КЗЛ

    10 1 Отговор
    И г. з. Си да продадат пак Фалират
  • 5 Цар Киро

    6 0 Отговор
    Таз водка по-хубава и от оригинала :)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Смешно

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "али баба":

    Много смешно мислене. На всеки стадион има реклама на хайнекен, амстел, туборг и прочие. Гинес, карлсбърг, холстен и т.н. са били спонсори на велики отбори. Хайнекен дълги години, ако и още не е беше спонсор на ШЛ. Нашата смешна Дриша лига е спонсорирана от фирма за хазарт. Същите греят на фланелките на почти всеки отбор.. Или хазартът е ок? Ами ред бул? Хайде да седнем и да пием 1:1 аз истински алкохол, ти ред бул. Да видим кой ще пукне пръв (и не.. Не съм пияч). Ама това е доста лицемерно, дето го приказваш. Кола, пепси и всякакви други гадости са точно толкова вредни колкото и Алкохолът, но никой не реве за това
  • 8 С кеф

    8 6 Отговор
    Ще си купя и ще черпя приятелите ми от литекс-софия и покойното ЦСКА
  • 9 фен

    0 0 Отговор
    https://podarisliubov.com/vodka-zlatogor-s-logoto-na-fk-levski
  • 10 HAH

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "али баба":

    Все едно не помниш, че в Каталуня гърмя новина, че Барселона прави вино и това с лика на Камата се харчи най-много.

    Ао могат пари да направят от лайно на футболист за тор, то ще ги направят. Широк свят, широк пазар.
  • 11 Мухахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "али баба":

    да спиртът е най лошото което предлага