Last news in Fakti

11 Април, 2020 01:00 1 414 2

Манчестър Юнайтед все още не са предложили оферта на Игало

  • договор-
  • наем-
  • шанхай шенхуа-
  • манчестър юнайтед-
  • игало-
  • бъдеще-
  • преговори-
  • оферта

Нигерийският нападател бе взет под наем до края на сезона от китайския Шанхай Шенхуа

Манчестър Юнайтед все още не са предложили оферта на Игало - 1
Снимка: БГНЕС

Одио Игало разкрива, че все още не е получил оферта от Манчестър Юнайтед. Нигерийският нападател бе взет под наем до края на сезона от китайския Шанхай Шенхуа. Въпреки доброто му представяне с екипа на „червените дяволи“, Игало все още не знае своето бъдеще. Таранът успя да реализира 4 попадения в 8 мача. Той призна, че от малко дете симпатизира на манчестърския тим.

„Все още нямам оферта за следващия сезон“ разкрива пред Elegbete TV футболистът.

„Сезонът все още не е свършил, аз трябва да завърша моя престой под наем. Не взимам сам решенията в моя живот. Имам принципи, които следвам за всичко. Винаги се моля на Господ да ме напътства. Видях много публикации в Twitter. Някои хора пишат „връщай се в Китай“, други „остани в Манчестър Юнайтед“. Да сте ме чули да казвам нещо? Нямам какво да кажа. Когато сезонът свърши и получа оферти от двата отбора, ще седна, ще си помисля, ще се помоля и каквото ми каже Господ, това ще направя“.

Игало твърди, че не обръща внимание на това какво хората говорят за бъдещето му и той няма да бърза да взима окончателно решение. Нигерийският национал има желанието да завърши престоя си под наем в Англия, без значение кога сезонът ще приключи: „Не се повлиявам от това какво хората ми казват. Дойдох в Манчестър Юнайтед и играя за по-ниска заплата, защото това исках. Всичко може да се случи. Искам сезонът да свърши и тогава ще видя какво мога да направя. Не бързам с решението си. Нужно е да играя добре. В края на сезона ще разгледам опциите си“, споделя още Игало.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фень

    0 0 Отговор
    Браво на момчето , но най-добре ще е за него да играе в Ботев Гълъбово .
  • 2 Фен

    0 0 Отговор
    Интересно какво ще му каже Господ?