Last news in Fakti

21 Август, 2012 15:07 1 230 0

Тенисисти от Балканите се срещат в Ардино

  • тенис на маса-
  • ардино

На 24 август (петък) от 11.00 часа кметът на Община Ардино Ресми Мурад официално ще открие единадесетия Международен турнир по тенис на маса  за юноши и девойки в памет на именития състезател Дургут Адемов – Джофи. В надпреварата ще участват над 80 състезатели от България, Турция, Гърция, Македония, Сърбия и Молдова.

Нашата страна ще бъде представена от водещите клубове като Димитровград, Момчилград, Горна Оряховица, Варна, Асеновград и Две могили.
Очаква се на откриването на турнира да дойдат председателят на УС на Българската федерация по тенис на маса (БФТМ) Стефан Китов и генералният секретар Михаил Фролошки. Организаторите са изпратили покани до бивши шампиони по тенис на маса от ардинската школа, съмишленици и приятели на Джофи – Джеват Хасанов, Наджи и Арслан Коч, Рейхан Сезер – Капитана, Надие Чобанова, Севдие Мусова – Сарафян, Илхан Неждетов – Севинч.

Турнирът ще се състои  в обновената спортна зала „Юнак”. В четвъртък от 19.00 часа ще се проведе техническа конференция за хода на състезанието. Главен съдия на турнира ще бъде м. с. Йорданка Колева от Ардино. Международната проява е част от годишния спортен календар на БФТМ.

Това е най-голямото спортно събитие в община Ардино за годината.

Гюнер Шюкри


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА