Last news in Fakti

14 Април, 2020 13:57 1 516 1

Бъдещето на Серхио Рамос в Реал Мадрид под въпросителна

  • серхио рамос-
  • реал мадрид-
  • футбол

Сегашният контракт на испанеца изтича през 2021 година и от клуба се надяват, че до средата на следващия сезон ще са се договорили

Бъдещето на Серхио Рамос в Реал Мадрид под въпросителна - 1
Снимка: БГНЕС

Преговорите за нов договор на Серхио Рамос в момента са „замразени“. В Мадрид все още не викали нито Рамос, нито неговия агент и брат – Рене на разговори. Сегашният контракт на испанеца изтича през 2021 година и от клуба се надяват, че до средата на следващия сезон ще са се договирили.

Смята се, че Реал са му предложи още една година по сделката, но 34-годишният бранител иска две. Също така, икономическата криза, причинена от коронавирус, може да доведе до намаяване на неговата Рамос, която е втората най-висока след Гарет Бейл.

Въпреки липсата на преговори, капитанът на клуба разговаря с клуба, за да постигне споразумение за намаляване на заплатата му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леффка Драгойчева-Лаффчис

    2 0 Отговор
    Тоя катър е само за Подуене