Last news in Fakti

17 Април, 2020 09:07 1 669 1

Тоти за Буфон: Иска да играе до 50 години

  • франческо тоти-
  • джанлуиджи буфон-
  • ювентус-
  • футбол

Мисля, че за него няма да е никакъв проблем да остане на терена поне още два-три сезона

Тоти за Буфон: Иска да играе до 50 години - 1

Легендата на Рома Франческо Тоти направи любопитно изказване за своя бивш съотборник в националния отбор Джанлуиджи Буфон. Принца на Рим е на мнение, че стражът на Ювентус няма намерение скоро да се отказва от футбола.

"Джиджи иска да играе до 50 години. Мисля, че за него няма да е никакъв проблем да остане на терена поне още два-три сезона", каза Тоти в разговор с друго голямо име в италианския футбол - Фабио Канаваро.

В момента Буфон е на 42 години и се надява да поднови договора си с "бианконерите" за още един сезон. Неговата най-голяма мотивация е да спечели Шампионската лига - отличието, което липсва в славната му кариера.

Наскоро в свое интервю бившият защитник на Юве и "Скуадта адзура" Андреа Бардзали заяви, че е предложил на Буфон да се откаже от футбола и да стане треньор.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емо73канар

    0 0 Отговор
    Буфон е комарджия, и каквото изкара всичко отива по хазарт. Затова не до 50 г. а до 100 ще иска да играе.