Last news in Fakti

18 Април, 2020 20:40 2 400 1

Рекордьорът по червени картони в в Серия "А" разказа за юмрука в лицето на Ди Биаджо

  • ювентус-
  • паоло монтеро-
  • луиджи ди биаджо-
  • футбол

Изведнъж започнаха да летят камъни към нас и трябваше да залегнем в коридора на автобуса

Рекордьорът по червени картони в в Серия "А" разказа за юмрука в лицето на Ди Биаджо - 1

Бившият защитник на Ювентус Паоло Монтеро, който е рекордьор в Серия "А" със своите 16 червени картона, си припомни за удара си в лицето на Луиджи Ди Биаджо по време на голямото дерби срещу Интер през 2000 година. Интересното е, че именно бившият дефанзивен полузащитник е на второ място във вечната класация в това отношение с 12 изгонвания от игра.

"При предходния корнер Ди Биаджо ме хвана и на практика ми разкъса устната. Затова го издърпах до място, където имаше много скупчени играчи, за да не ни види съдията. Оказа се, че той наистина не ни е забелязал", разказа Монтеро пред Juventibus.

Той сподели и за друга случка от кариерата си, този път свързана с тифозите на Фиорентина. "Мислех, че южноамериканската страст е лоша в дерби на Пенярол, но най-зле е положението в Италия. Бяхме в автобуса във Флоренция, когато Сержо Порини каза: "За щастие днес никой не ни причаква". Изведнъж започнаха да летят камъни към нас и трябваше да залегнем в коридора на автобуса, за да сме надалече от прозорците. Не бях виждал подобна омраза!", допълни уругваецът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    3 0 Отговор
    Пича мисли че играе бокс