Last news in Fakti

24 Април, 2020 01:00 814 1

Тухел: Неймар е изключително важен за ПСЖ

  • оставане-
  • похвала-
  • неймар-
  • псж-
  • тухел-
  • важност

"Той е човек, на когото винаги мога да разчитам във важните мачове", похвали звездата си немският специалист

Тухел: Неймар е изключително важен за ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел засипа с похвали звездата на тима Неймар. Той заяви, че бразилецът е изключително важен и полезен играч за неговия тим и се надява да остане на "Парк де Пренс"

"Неймар си остава ключов играч за ПСЖ, както в офанзивен, така и в дефанзивен план. Той е човек, на когото винаги мога да разчитам във важните мачове. Работи много, винаги е на правилното място и е много умен с топка в крака и умее да контролира пасовете. Освен това доста подобри физическата си форма и това си личи и в представянето му", сподели Тухел пред BeIN Sports.

Според наставника именно Неймар е бил с ключова роля за отстраняването на Борусия (Дортмунд) на осминафинала в Шампионската лига.

Германският специалист коментира и настоящата ситуация с пандемията от коронавирус, която "замрази" спортните събития по света: "Малко е странно, наложи се да спрем и да не сме заедно. Това ще продължи поне осем седмици".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФОРСАЙТ

    0 0 Отговор
    И в България има такива като Неймар,ни няма свободата която е имал той,за това много като него предварително умират.във всеки клуб ти казват НЕ МОЖЕ,така е наредено отгоре,забележете ОТГОРЕ,аз лично бих му светил маслото на тоя ОТГОРЕ.