Last news in Fakti

1 Май, 2020 13:55 1 872 0

Ето кой е "специалният талант" според бранител на Ливърпул

  • ливърпул-
  • трент александър-арнолд-
  • футбол-
  • джейдън санчо-
  • борусия дортмунд

Ако дойде при нас ще направи тима ни още по-добър, смята Трент Александър-Арнолд

Ето кой е "специалният талант" според бранител на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд приветства съотборника си в националния тим на Англия Джейдън Санчо в клуба. Бранителят определи футболистът на Борусия Дортмунд като „специален талант“.

„Ако дойде при нас ще направи тима ни още по-добър. Така че бих се радвал повече от него, защото играем заедно в националния тим и той е специален, специален талант“, каза Арнолд.

В момента към Санчо има интерес от Манчестър Юнайтед и Челси, като в последните дни интерес към него е проявил и Манчестър Сити. Договорът на англичанина с Борусия Дортмунд изтича след две години и германският клуб ще иска за него 100 милиона паунда.

Ето кой е "специалният талант" според бранител на Ливърпул


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА