Last news in Fakti

2 Май, 2020 21:24 1 410 1

Футболистите от Висшата лига ще дават интервюта на полувремето

  • висша лига-
  • футбол-
  • англия

Това е било едно от предложенията за „допълнително съдържание”

Футболистите от Висшата лига ще дават интервюта на полувремето - 1

Футболистите от Висшата лига ще бъдат задължени да дават интервюта на полувремената на двубоите от шампионата. Това е било едно от предложенията за „допълнително съдържание”. Идеята е телевизионните компании да получат нещо повече за платените телевизионни права.

От Висшата лига се притесняват, че мачовете до края на сезона няма да бъдат толкова атрактивни за телевизионния зрител, най-вече поради факта, че те ще се играят пред празни трибуни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кремиковци 1914

    1 2 Отговор
    Никой не може да се меси в работата на ФА на Англия да променя правилата.Даже се говори мачовете да бъдат излъчвани и по държавните канали за да се избегне събирането на фенове на едно място.А най—доброто място е един пъб с много бира и големи екрани.И луди фенове на играта.