Last news in Fakti

5 Май, 2020 15:16 1 536 6

Валери Симеонов обясни за футбола

  • валери симеонов-
  • футбол-
  • коронавирус

Ще следим възобновяването на първенствата и ще приложим същите практики с незабавен ефект

Валери Симеонов обясни за футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов внесе известна яснота по спортните въпроси в условията на пандемията от коронавирус и евентуалното подновяване на футболното първенство. Стана ясно, че то е коментирано на срещата на Коалиционния съвет между политическите партии.

"Коментирахме възстановяването на спортните мероприятие, като най-вече се вълнуват хората от футбола. Ще следим възобновяването на първенствата и ще приложим същите практики с незабавен ефект. Ще насърчаваме и индивидуалните спортове – плувен, конен и други", коментира на извънредния брифинг лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Със заповедта на здравния министър Кирил Ананиев вече бе регламентиран индивидуалният спорт на открито. Предстои да се изяснят и въпросите с подновяването на първенството, като до 25 май БФС трябва да излезе със становище пред УЕФА дали то ще бъде завършено и по какъв начин. Най-реалният вариант за момента изглежда доиграване само на последните два кръга от редовния сезон и на полуфиналите и финала за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .........

    5 0 Отговор
    Той и футболист ли стана валерката?!?

    Коментиран от #4

  • 2 345

    3 0 Отговор
    я го помни някой след изборите, я не
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТРОПЧО

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от ".........":

    ТОИ Е ПРЪВ ГОВОРИТЕЛ НА БОИКО ТОЯ Е ЕБАХИ ПОДЛИЗУРКОТО ТЕЗ ПАТРИОТИ СЕ ОКАЗАХА ЭИВИ ИДИОТИ АМА ТАКА Е КАТО СМЕ ПРОСТИ И ГЛАСУВАМЕ ЗА ТАКИВА ЛУДИ ТОВА ПОЛУЧАВАМЕ ДРУГИЯ ПЪТ ПАК ЗА ГЕРБАДЖИИ И ЗА ОБЕДИНЕНИ ИДИОХИ ГЛАСУВАИТЕ
  • 5 ГОРСКИ

    1 0 Отговор
    Ето какво е казал Симеонов, ДАЙТЕ МИ ТОВА МВР ЗА 24 ЧАСА,,,,, И ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ!!!!!!!! И това ми било политик ??????
  • 6 Обдл дп о

    0 0 Отговор
    Не само това трябва да приложите, но и всичко европейско защото вие сте в пакет EU+