Last news in Fakti

5 Май, 2020 21:20 3 083 4

ЦСКА 1948 подписа договор със световния лидер за спортна екипировка

  • цска1948-
  • футбол-
  • бранд-
  • adidas

Компанията е официален партньор на adidas за отбрана екипировка в България

ЦСКА 1948 подписа договор със световния лидер за спортна екипировка - 1
Снимка: Facebook

ЦСКА 1948 подписа договор със световния лидер за спортна екипировка - adidas. Контрактът е за срок от три години, потвърди Николай Цонов, търговски директор на SPORT DEPOT. Компанията е официален партньор на adidas за отбрана екипировка в България.

"Огромна чест и същевременно предизвикателство е да продължим да си партнираме с най-добре развиващия се клуб в България", добави още г-н Цонов, който подписа контракта с Добрин Гьонов, изпълнителен директор на ЦСКА. "Много съм радостен, че продължаваме съвместното ни партньорство със SPORT DEPOT. Това е прекрасна новина навръх рождения ден на ЦСКА и една от стъпките, с която, надявам се, ще ознаменуваме завръщането на тима в efbet лига. Екипировката ще е от най-новата колекция, с която трябваше да играят това лято на европейските финали всички отбори, носещи adidas. Дано се хареса и на феновете на ЦСКА" сподели още Добрин Гьонов.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    14 14 Отговор
    Е ТОВА Е ВЕЧЕ ЦСКА..КАКВИ ЛИТЕКС, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА..
  • 2 Цеко

    12 7 Отговор
    Този отбор е по-срамен от Литекс дето се преименува на ЦСКА , сбиротак без публика , стадион , история само предателчето на Божков ги финансира т.е. един откровен мошенник и най-вероятно пътник , нищо че ходи с охрана , като на мутрата от СИК
  • 3 1234

    8 8 Отговор
    Това е истинският ЦСКА. Изпаднаха в зоните и се изкачиха до тук. Другото е Литекс + нахранените гладни ветерани.
  • 4 Лески София1911-1914.....1995...2019...

    6 1 Отговор
    До колкото разбирам са подписали със SPORT DEPOT!Какъв Адидас?