Last news in Fakti

6 Май, 2020 18:57 3 376 59

Хиндлиян: 10 дни делят Левски от смъртта

  • финанси-
  • криза-
  • левски-
  • божков-
  • собственост-
  • папазов-
  • хиндлиян-
  • колев-
  • бюджет-
  • фалит-
  • коронавирус

Васил Божков иска извинение от "сините" фенове

Хиндлиян: 10 дни делят Левски от смъртта - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, написа стряскащ пост във "Фейсбук", в който предупреди, че любимият му клуб е на десет дни от смъртта и ако нищо не се направи, се запътил към аматьорския футбол. Хиндлиян запозна останалите фенове със събития от последната седмица, касаещи състоянието на "сините".

Ето пълния текст без редакторска намеса:

Здравейте Левскари,
намирам за редно да обясня и разкажа събитията и фактите от последната седмица, свързани с Левски и действията на организациите, подписали трите обръщения, които вчера станаха достояние на широката публика. Събития и факти, с които съм бил запознат от ИД на Левски и действия, в които съм участвал вследствие на изложеното от Павел Колев.

Преди седмица, вторник, 28-ми април, се проведе среща, в която участвахме представители на НКП, Ултрас Левски, Сини Сърца, Тръста, Тити Папазов и Павел Колев, който ни запозна с текущото състояние в клуба:

- 2.5 неизплатени заплати към футболистите (дробната част идва от това, че за Януари е изплатена само една част );

- Входящи парични потоци единствено от продажба на артикули и дарителската кампания;

- Постъпили уведомления от мениджъри на чуждестранни играчи, че ако се стигне до 3 неизплатени заплати, ще се разтрогват договори с неустойки;

- Готовност от страна на 7777 да продължат да спонсорират клуба, но сметките им са запорирани;

- Потенциални (макар и дребни) рекламодатели/спонсори, които впоследствие се отказват да дават пари в Левски поради страх да не бъдат третирани като фирми, свързани с Божков.

Тезата, че към настоящия момент единственият реален финансов актив на клуба са част от футболистите, които могат да бъдат продадени, се оформи у нас, присъстващите, след изложението на Павел Колев. Този единствен положителен сценарий обаче минава през СПЕШНО намиране на пари за покриване на висящите заплати. В противен случай този актив автоматично се превръща в пасив, който реално ни потапя завинаги, тъй като ще се стигне до разтрогване на договори и неустойки за заплатите до края на контрактите. Да не говорим и за угрозата да не доиграем сезона и по този начин да се лишим от приходи от ЕКТ.

Тук трябва да кажа, че още преди карантината, Павел Колев ни беше запознал с план за кардинално преструктуриране на Клуба, което минава през драстично свиване на бюджета и изграждането на отбор от юноши и българи за следващия сезон.

Сега да се върнем към последните дни. Павел Колев каза, че през последния месец и половина (време, в което си седяхме по домовете и коментирахме основно действията на НОЩ и правителството в условията на карантина, докато Левски мина на по-заден план, което пък доведе до тотално спиране на активността ни по събирането на средства за клуба) е разиграван сценарий за довършване на сезона с кредит.

Кредит, който да осигури плащанията на клуба, за да можем да стигнем до изходящите трансфери, които да осигурят някаква основа за следващия сезон. Такъв кредит обаче е бил отказан. Предвид тези обстоятелства (липса на пари и обявени за издирване собственици) ИД каза, че ще трябва да обяви фалит, тъй като в противен случай носи отговорност по смисъла на Наказателния Кодекс. Също така, изказа готовността за оставките, които по-късно анонсира.

След разпалени обсъждания взехме решение за следните действия:

- Търси се контакт с мажоритарния собственик за неговото намерение в ситуацията;

- Подготвяме обръщение до министър-председателя, в което основният акцент е да искаме КРЕДИТ, който вече е бил отказван. (Обърнете внимание на думата КРЕДИТ, а не милостиня по примера на пловдивските отбори и Делиормана, примерно. В случай, че някой не знае -КРЕДИТЪТ се връща. В този смисъл всякакви спекулации и заглавия от типа „Феновете на Левски искат от премиера да спаси отбора“ са крайно неуместни и силно манипулативни.)

- Подготвяме второ обръщение до мажоритарния собственик, с което да поискаме да разберем неговите намерения по темата;

- Подготвяме трето обръщение до привържениците, в което информираме какво правим и обявяваме символичен рестарт на дарителската кампания.

Към момента на тази среща, 28-ми април, идеята беше и трите текста да бъдат подписани от всички присъстващи организации.

В дните след срещата са били осъществени разговори с Божков, както стана ясно от интервютата на Павел Колев и Тити Папазов, в които той е дал индикации, че е склонен да се освободи от акциите. Разбира се, това го изтълкувахме като голяма крачка по отношение в решението на единия от двата големи проблема.

Така се стигна до още една среща, която се проведе в понеделник, 4-ти май, на която присъстваха и момчета от свръх дейния клуб Зона Б18.

На тази среща стана ясно за интерес от потенциален нов спонсор от офшорна зона, за който Павел Колев спомена в интервюто си по Дарик в същия ден. Също така стана ясно, че няма положителна промяна от финансова гледна точка спрямо предната седмица и, че Васил Божков иска феновете да му се извинят. Предвид последното си позволих от собствено име и от името на НКП да заявя, че няма да се извиняваме, тъй като не сме поемали никакви ангажименти спрямо него. Нещо повече – намеренията и позицията ни му беше представена лично на 22-ри януари и на срещата с него преди това. В този смисъл, ако г-н Божков иска извинения от някого, то трябва да ги търси и евентуално получи от хора, които са поемали ангажименти и в последствие са го разочаровали.

След това се върнахме към разговора дали да пускаме писмата или не.

Сега!!! Много е важно да се знае, че предвид гореизложеното опциите пред нас бяха две:

-оставаме пасивни наблюдатели и умираме тихо

-действаме и по стар народен обичай търпим негативи

НКП и Тръстът поехме ангажимент да изготвим текста на обръщението до привърженици.

Другите два текста до Борисов и до Божков бяха ангажимент на други от участниците в срещата. И трите текста претърпяха редакция преди публикуването им. Редакция, с която всички се съгласихме след адски много спорове по отношение звученето на писмото до Борисов. В крайна сметка след много спорове, успяхме да стигнем до някакво съгласие как да изглеждат текстовете, като в този до привържениците беше премахната заявката за готовност организациите да поемат бремето на получател на акциите в тази критична обстановка. Изразяването на тази готовност се оказа пречка пред това и четирите сдружения на привърженици да подпишем текстовете.

В общи линии това според мен са акцентите от срещата в понеделник,след която последваха интервютата на Павел и Тити, в които анонсираха осъществения контакт с Божков и публикуването на обръщенията, които обявиха предвидени за вторник, 5-ти май.

След медийните изяви на Павел и Тити получих не малко обаждания с въпроси какво ще пишем на премиера. Доколкото съм информиран, в УС на Тръста също са водени тежки разговори по темата.

Във вторник сутринта се чухме с Даниел Стрезов и обсъдихме съображенията на хората, които бяха против писмото до премиера. Двамата бяхме наясно, че няма как да минем без това писмо, тъй като нито ние, нито който е да било друг не беше предложил работещо решение по намирането на 1.5 милиона лева в следващите десет дни. Затова със Стрезов предложихме на останалите участници в срещата по-безболезнения вариант обръщението до Борисов да излезе от името на клуба, а тези до Божков и привържениците от името на организациите.

Аргументът против на „Ултрас Левски“ и „Сини сърца“ писмото до Борисов да е от името на ПФК беше, че първоначално сме се разбрали друго, а този на Павел Колев, че клубът вече е искал заем и му е отказан, а ние като фенове можем да пуснем обръщения с повече от един акцент – заемът.

Позволих си да изкажа следните съображения: първо, че ако се тегли заем трябва да има план как да излезем напред след погасяването. Второ – при анонсираната вече хипотеза за оставките на Колев и останалите, и идването на изцяло ново ръководство - как евентуалното ново ръководство приема този заем и при невъзможност за погасяването му от страна на клуба кой носи моралната отговорност за него. Според мен отговорността е на тези, които са го поискали – организациите на привържениците.

Тук трябва да се върна към срещата от понеделник, когато представителите на „Ултрас Левски“ се обявиха твърдо против евентуалната оставка на Павел и го предложиха като вариант, на който да бъдат прехвърлени акциите. На база тази подкрепа от привържениците за ИД аз продължавах да не виждам защо да не може той от името на клуба да отправи искането за кредит публично.

В крайна сметка този подход не бе възприет и се стигна до поредната редакция на писмото до Борисов, която, твърдя, е най-доброто, на което екипът беше способен.

Другата опция беше да бъдем безмълвни свидетели на фалит, имайки предвид никаквото време, с което разполагахме, за да вземем решение. А ние нямаме право да обречем клуба на фалит, без да сме сигурни, че това е нещото, което искат левскарите.

Много е важно за всеки, които чете този текст, да е наясно с основните организации, участващи в дискусията и взимането на решенията – НКП, Тръстът, „Ултрас Левски“ и „Сини Сърца“.

Различията между нас са известни на широката Левскарска общност. И както е добре известно едните искат клубът да е собственост на феновете, другите искат точно обратното и до преди време бяха против всякаква комуникация със собственици и ръководство, за разлика от сега, а третите са в помощ на всеки собственик.

Различията по между ни си проличаха ясно и след срещата при Борисов през януари, въпреки че отидохме с обща нагласа. Независимо от всичко обаче и след много разговори и спорове, единодушно решихме да действаме в името на Левски.

Това трябва да дава на всеки ясен знак, че наистина сме изправени до стената и това беше единствения възможен ход, за да дадем шанс на клуба да избута до трансферния прозорец.

Убеден съм, че е много важно организациите да сме единодушни, макар и застанали зад позиция, която е спорна, отколкото за пореден път да бъдем като орел, рак и щука. Колкото и да е трудно вярвам, че трябва да сме обединени като общност, защото в крайна сметка, когато бизнесът на собственика е застрашен, той се сеща, че има привърженици, които да гасят пожара; когато трябва да се иска кредит от държавата, привържениците трябва да се подпишат под искането; когато трябват пари пак същите привърженици събират 1.75 милиона за 45 дни, правят 100-годишен юбилей и прочие, и прочие...

И тъй като съм далеч от мисълта, че съм безгрешен ще отправя следната критика към себе си. Аз лично не бях достатъчно активен по време на карантината. И ми се наложи да участвам в нещо, в което не ми е приятно участвам. Къде обаче бяха всички останали и защо заедно позволихме да се стигне до тук - да сме на десетина дни от смъртта и да оплюваме единствените измислени решения, колкото и спорни да са те, за да избегнем за пореден път срещата с нея?

Или с други думи, ако не направим нищо отиваме в аматьорски футбол и ще сме виновни, че сме го позволили, ако се опитваме да се спасим по единствения измислен на този етап начин – защо сме се унижавали да искаме помощ от държавата? Както написа една позната в скапания фейсбук преди дни: „Ако Българинът беше индианец със сигурност щеше да се казва Нямащият Угодия“.

Честит Гергьовден и Само Левски.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    42 9 Отговор
    Голям кеф!
  • 2 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    47 13 Отговор
    Закривай милиционерския обор!!
  • 3 Мим

    16 15 Отговор
    Гешев и бай Бойко да се вземат и да помагат,както конфискуваха антиките и взеха или ,хайде да не казвам друго но милиони струват.Кога ще ги плащат.Сега е момента да дадът поне 400_500 стотин за Левски...

    Коментиран от #8

  • 4 Каквото

    41 8 Отговор
    за всички, това и за говедата. Не са първите, които ще фалират.
  • 5 Хаха

    39 10 Отговор
    Пука ми за Левски.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Последния софиянец

    51 1 Отговор
    Всички отбори да станат аматьорски. Ще се махнат лапачите и ще останат само истинските спортисти.
  • 8 От какъв зор

    50 6 Отговор

    До коментар #3 от "Мим":

    с държавни пари ще се плащат борчовете на частен клуб? И то в момент, когато парите са необходими за справяне с кризата.

    Коментиран от #18

  • 9 някой

    31 7 Отговор
    Ох ,много се,, стреснах ,, от тоя пост. Спартак Варна ги чака ..отдавна не е имало среща между двата отбора.От времето котато бяха ЖСК,, СПАРТАК,,
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Говедата

    36 7 Отговор
    не са по различни от другите. Фалит и за тях.
  • 12 Дидо

    37 6 Отговор
    Ама аз не разбирам как толкова лаене и писане за един кредит .... ами ония 30-40 млн кредити и задължения кой ще ги плаща ...??? Аз не чух един капацитет да излезе и да напише аджаба дайте едно Реал о разследване за рия 40млн къде са отишли какво е свършено за тях . Само св искат нови милиони и кредити ... Те старите не са върнати нови теглим ,че даже и подмертаваме дебело ,че това е КРЕДИТ !!!
  • 13 Спокойно Сьопа!

    24 6 Отговор
    Все някой ще ви купи, Берое, Арда (примерно) ще купят името и емблемата и готово, Ставате Левски тире София и започвате да "мачкате"!!!
  • 14 Трябва ни

    15 2 Отговор
    закон за забрана на професионалния спорт. Освободените пари за здравната система.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ананимен

    15 6 Отговор
    Няма страшно, готов съм да се обзалагам, че Боко няма да го допусне. Стьопа, вие дайте някоя нова инициатива за феновете и привържениците, пък той "болния левскар" си знае работата. Така ще се извъртят нещата че уж феновете са спасили любимия отбор. Вие само дайте някаква инициатива за малоумници, само за пред хората, за друго не мислете.
  • 17 леWCки

    12 5 Отговор
    Мууууууууууууууууууууууу
  • 18 Мим

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "От какъв зор":

    Ами то и антиките бяха частни,нали,ама сега са държавни..
  • 19 Ръмпези

    23 3 Отговор
    ЩОМ ФК ЛЕВСКИ НЯМА КОЙ ДА ГО ВЗЕМЕ, СМЯТАЙТЕ КАКЪВ БАТАК Е ВЪТРЕ И ВСЕКИ БИЗНЕСМЕН БЯГА КАТО УЖИЛЕН...ДА ВИДИМ БАРЦЕЛОНСКИ КАКВО ЩЕ ИЗМУДРИ...
  • 20 Левскар

    19 0 Отговор
    Пазарът уби футбола. Гнусно и нелепо е великата игра и любовта на феновете да е бизнес. Бизнесът умира, а любовта на публиката е вечна.
  • 21 Гост

    10 4 Отговор
    Нема го Гонзо, вече, да си вади от джоба
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 1914

    12 1 Отговор
    За какво да му се извиняваме на тоя убитак,за това ,че му издържаме фирмата ли?????
  • 24 Ръмпези

    10 3 Отговор
    БОРИСОВ УБИ ЛЕВСКИ...ПО ТОЧНА ОТ ТОВА НЕ ИЗМИСЛИХ...
  • 25 Ми теб ли те купи Батко, а Степане?

    21 2 Отговор
    Степане, ти си един от продажниците на Левски!!!! Помниш ли как се гънеше на срещата с Бижествотот от Б? Той ви се подигра и вие мълчахте като риби!!! Не само това, подигра ви се. А вие сте сила и ако бяхте подкрепили протеста тогава, щяхте да помогнете съвсем да се разклати този престъпник. Степан, за мен си купен от Бандита или си поплювко на N та степен!!! Защо плю по Божков, а днес му се молите да спасява отбора???? Помниш какво каза в кабинета нс Сикаджията, че не защитавате Божков а Левски? Тулупа от Б ви се подигра на всички вас, държа се гадно и унузително. Вие мълчахте като риби вместо да излезете 100 000 на протест и с протеста на другите да се изрита това алчно чудовище. Много си виновен Степан, освободи мястото за някой смел и решителен човек, който истински милее за Левски!!!!

    Коментиран от #26

  • 26 Дани илиев

    18 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ми теб ли те купи Батко, а Степане?":

    Арменският просяк отдавна се е продал...
  • 27 Коня

    17 0 Отговор
    Поредния , който иска да ми бръкне в джоба , щото бил фен на отбора на човека от народа.
  • 28 Погрешно

    15 1 Отговор
    прочетох: - 10 дни делят Пеевски от смъртта. За момент се зарадвах.
  • 29 Помните ли левскари?

    26 4 Отговор
    Когато ЦСКА беше във фалит, вие се подиграхте с този отбор, дори направихте ковчези и ги разнасяхте демонстративно и подигравателно. Виждате ли как всичко се връща? А сега? Не защитихте Божков който даваше по 30 милиона на година, днес му се молите???? А този който унищожи отбора в БМБ. Първо от лакомия да прилапа бизнеса на Божков и второ, да ви отмъсти, че минавайки пред МС му викахте, ББ пе...ас, пе...ас! Сега му кацнахте на мекия, а той с остаряването си става много злопаметен и отмъстителен. И не разбрахте ли, който се е хванал с него, в един момент когато става ненужен е изритван веднага и то безмилостно. Вижда се, че с нервите не е добре, не се контролира и започна да обижда. Ще става и по-зле, зашото пари в държавата няма! Идва гладна криза и той е в положение на пат! Няма ход с който да излезе от ситуацията. Помните ли, той принуди Божков да издържа отбора и защо го удари? Удари и други милионери. Най-верояно е вдигнал парите които да му плащат като такса Спокойствие. Тя вече е станала огромна и Миньо Стайков, Арабаджиеви, Баневи, Божков също се отказали да я плащат. И започват ударите. Милиярди е прибрал без един ден трудов стаж и умения. Ето защо и ликвидира Левски. Не му пука за отбора, а само за парите които може да прибира отвсякъде.
  • 30 Оня

    8 10 Отговор
    Левски без тире !!!! Това трябва да е ясно !!! И в аматьорските лиги ще играем ако трябва .... ако това е начина да се отървем от куп мениджъри, агенти , и прочие лешояди , що не. Левски ще пребъде но трябва да остане единен и без тире !!!
  • 31 Javor

    23 2 Отговор
    Нали си заработвате по 30 000 като перебивате почти до смърт журналисти?
  • 32 Така е

    14 1 Отговор
    Никой няма да ви даде кредит, щото вечно не устоявате на изкушението да влачите портокали и лимони тук, а школата ви вечно я нямате за жива.
  • 33 Пената

    17 1 Отговор
    Довиждане, довиждане, довиждане....
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 7645

    18 0 Отговор
    Докато се заигравате и подмазвате на Бащицата обикновенният фен, няма да ви подкрепи, ще си останете, само организацииките, които за нищо не ставате сами. Излезте, като мъже и назовете истинските виновници и поискайте отговорност, а не да се навеждате,но не можете защото сте омазани.
  • 39 Боли ме .....

    14 0 Отговор
    Ще го преместя в другия крачол.
  • 40 2323

    7 5 Отговор
    Боко ще клекне, защото ще го е-т на площада тоя път, на а да е като в Симитли, тихо и кротко. Скоро не са го го или с камъни, та е крайно време
  • 41 КЗЛ

    16 0 Отговор
    Умирате тихо... К. Чки
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ЦСКА

    11 1 Отговор
    Хайде в В група момчета...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 0123

    10 1 Отговор
    Подуенци сега да извадят ковчега ,в който погребваха ЦСКА и да лягат в него . Амин.
  • 46 Чики-Рики

    4 0 Отговор
    Негър скиор, арменец миньор и ,, Левски,, отбор?! Между другото втора вечер подред има пълнолуние,та си спомних,че за да се случи нещо добре е да застанеш с лице към Луната и да се молиш.... , На кого , незнам!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 тити

    4 1 Отговор
    Най - после да се отървем от тия сини просяци ! Айде у 2 дивизия и като забогатеете и си смените името да не цапате дякона , пак заповядайте....
  • 49 Long John SIlver

    3 1 Отговор
    Левскари на думи, но не и на дела. Аз съм левскар трето поколение, а синът ми е четвърто! Отборът, за който говоря и в който се влюбих, е този от 1976 година, когато нямаше дете, което да не ти изрецитира състава на Левски: 1. Стефан Стайков, 2. Николай Грънчаров/Милко Гайдарски, 3. Иван Тишански, 4. Стефан Аладжов, 5. Кирил Ивков /капитан на отбора/, 6. Стефан Павлов /Фифи Перото/, 7. Войн Войнов /Суека/, 8. Йордан Йорданов /Данчо Пиката/, 9. Кирил Миланов /Байко/, 10. Павел Панов /Пальо/, 11. Емил Спасов/Красимир Борисов. Същото беше и през 1984г. 1. Борислав Михайлов, 2. Пламен Николов /капитан на отбора/, 3. Красимир Коев, 4. Петър Петров, 5. Николай Илиев, 6. Емил Велев, 7. Руси Гочев, 8. Наско Сираков, 9. Михаил Вълчев, 10. Емил Спасов, 11. Божидар Искренов. Сега колко от децата могат да ти изрецитират най-добрите 11 титуляри на синия отбор. Дрънкалници, превърнали се в професионални фенове. Аз съм твърдо "за" фалит и преминаване към аматьорския футбол. Пречистване и никакви Спас Русевци, Васил Божковци и Бойко Борисовци да ми се правят на благодетели. А на Тити - комшия ми е - да си гледа здравето и децата и да каже на сестра си да се справя по - добре с класическата гимназия, че на Тончева и на малкия пръст не може да стъпи. САМО ЛЕВСКИ!
  • 50 Long John SIlver

    3 1 Отговор
    Левскари на думи, но не и на дела. Аз съм левскар трето поколение, а синът ми е четвърто! Отборът, за който говоря и в който се влюбих, е този от 1976 година, когато нямаше дете, което да не ти изрецитира състава на Левски: 1. Стефан Стайков, 2. Николай Грънчаров/Милко Гайдарски, 3. Иван Тишански, 4. Стефан Аладжов, 5. Кирил Ивков /капитан на отбора/, 6. Стефан Павлов /Фифи Перото/, 7. Войн Войнов /Суека/, 8. Йордан Йорданов /Данчо Пиката/, 9. Кирил Миланов /Байко/, 10. Павел Панов /Пальо/, 11. Емил Спасов/Красимир Борисов. Същото беше и през 1984г. 1. Борислав Михайлов, 2. Пламен Николов /капитан на отбора/, 3. Красимир Коев, 4. Петър Петров, 5. Николай Илиев, 6. Емил Велев, 7. Руси Гочев, 8. Наско Сираков, 9. Михаил Вълчев, 10. Емил Спасов, 11. Божидар Искренов. Сега колко от децата могат да ти изрецитират най-добрите 11 титуляри на синия отбор. Дрънкалници, превърнали се в професионални фенове. Аз съм твърдо "за" фалит и преминаване към аматьорския футбол. Пречистване и никакви Спас Русевци, Васил Божковци и Бойко Борисовци да ми се правят на благодетели. А на Тити - комшия ми е - да си гледа здравето и децата и да каже на сестра си да се справя по - добре с класическата гимназия, че на Тончева и на малкия пръст не може да стъпи. САМО ЛЕВСКИ!
  • 51 СтойчоТройчо

    4 0 Отговор
    Животни,ще ви отпусна кредит един милиард целувки от моите скъсани обувки!!!
  • 52 ЖОРО

    1 0 Отговор
    Айде наркомани, затваряйте обора. Стига държавни помощи.
  • 53 ЧЕЧО

    0 1 Отговор
    Много отбори преминаха през фалит и се завърнаха .Дълговете са много големи и няма как да се платят . Трябва по спокойно и без истерии да се приема тази неприятна ситуация .
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 55555

    0 0 Отговор
    Турчин фурнаджиев ще отправи добичетата
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.