Last news in Fakti

9 Май, 2020 05:16 1 465 0

Скандалите около Кайл Уокър продължават

  • карантина-
  • скандали-
  • нарушаване-
  • уокър-
  • манчестър сити

Защитникът на Манчестър Сити нарушил карантина три пъти за един ден

Скандалите около Кайл Уокър продължават - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър отново попадна на страниците на таблоидите на Острова. Бранителят беше засечен три пъти за ден да нарушава правилата за самоизолация, наложени във Великобритания заради пандемията от коронавирус.

На 6 май Уокър напуска дома си в Престбъри и отива на гости на сестра си, която организирала парти в Родъръм. След това той отива в Шефийлд, където посещава родителите си. На следващият ден пък излиза на разходка с колело с приятел.

Всички тези нарушения бледнеят на фона на огромния скандал, в който Уокър се забърка в началото на април. Тогава той организира секс парти у дома с две проститутки, а в същото време призова в социалните мрежи феновете да си останат вкъщи. В края на април пък футболистът стана баща на извънбрачно дете. Заради забежката приятелката му го напусна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА