Last news in Fakti

8 Май, 2020 17:10 1 860 1

Разкриха тъмната страна на Моуриньо след загуби

  • жозе моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • неманя матич-
  • футбол-
  • тотнъм

Когато загубим, по-добре да не си пред очите му, всички почват да се крият по базата

Разкриха тъмната страна на Моуриньо след загуби - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич разкри, че мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е най-приятният човек на света, когато отборът му печели, но е на съвсем друг полюс, ако играчите му изгубят.

"Всичко зависи от обстоятелствата. Когато се случи да спечелим, няма по-приятен човек на света от Моуриньо. Но когато загубим, по-добре да не си пред очите му. Всички почват да се крият по базата. Въпреки всичко той е невероятен треньор", каза халфът, който работи с португалския специалист в Челси и Манчестър Юнайтед.

Матич изрази мнението си и за настоящия мениджър на Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който според него е напреднал много за 18-те месеца от пристигането си на "Олд Трафорд".

"Оле е чудесен мениджър. Мисля, че той се разви страшно много от пристигането си в клуба и сега е съвсем различен. Сигурен съм, че той има светло бъдеще на "Олд Трафорд" и ще ни спечели много трофеи", допълни сърбинът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    1 0 Отговор
    Представям си да тренира некой евтино отборче ша дига кръвно слабак