Last news in Fakti

9 Май, 2020 12:15 1 656 1

Николай Бодуров се завърна в Пирин

  • завръщане-
  • селекция-
  • пирин-
  • цска-
  • бодуров

При добра оферта от чуждестранен отбор обаче, Пирин няма да пречи на бившия защитник на ЦСКА

Николай Бодуров се завърна в Пирин - 1
Снимка: БГНЕС

Николай Бодуров ще започне тренировки с родния си клуб Пирин Благоевград. Централният защитник е провел разговор с президента на клуба Ива Уорън и може да се счита за първо ново попълнение на "орлетата", информира вестник "Струма". При добра оферта от чуждестранен отбор обаче Пирин няма да пречи на Бодуров.

Той ще се яви на първата тренировка, която е планирана за 11 май.

Според "Струма" клубът готви страхотна селекция, с която да гони завръщане в елита. Очаква се в тима да се завърне и Станислав Манолев, чийто договор с Лудогорец най-вероятно няма да бъде продължен.

Вероятно е и други бивши играчи на тима да се завърнат като се спрягат имената на Антон Карачанаков, Александър Дюлгеров, Благой Макенджиев и Преслав Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бати капацитета

    1 0 Отговор
    С Бодуров е знам дали Пирин ще влезе в "елита", но със сигурност ще пропее чалга.