Last news in Fakti

11 Май, 2020 17:52 1 433 0

Реал Мадрид се подготвя за мачове без публика поне до януари 2021 г. и далеч от "Бернабеу"

  • реал мадрид-
  • коронавирус-
  • сантиаго бернабеу-
  • футбол

Занапред щели да приемат своите съперници на стадион "Алфредо ди Стефано" на клубната база

Реал Мадрид се подготвя за мачове без публика поне до януари 2021 г. и далеч от "Бернабеу" - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид се подготвя за мачове без публика поне до януари 2021 г., заради което най-вероятно няма да домакинства на „Сантиаго Бернабеу“ през това време. Това са потвърдили източници от клуба пред AS.

Както вече е ясно, има сериозни опасения, че заради коронавируса футболните първенства ще останат без зрители по стадионите за дълъг период от време. Песимистични прогнози гласят, че това може да важи за целия следващ сезон.

По тази причина от Реал са взели решение занапред да приемат своите съперници на стадион "Алфредо ди Стефано" на клубната база. Съоръжението с капацитет за 6 хиляди зрители е дом на дублиращия състав на клуба Реал Мадрид Кастийя, който се състезава в третия ешелон, а игрището в него има абсолютно същите размери, каквито и официалният терен на "Бернабеу".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА