Last news in Fakti

12 Май, 2020 16:45 1 988 3

Пелето за Левски: Ако положението не беше толкова трагично, щяхме да се посмеем

  • станислав ангелов-
  • футбол-
  • левски

В момента най-важното нещо е Левски да не фалира

Пелето за Левски: Ако положението не беше толкова трагично, щяхме да се посмеем - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист и спортен директор в Левски Станислав Ангелов е на мнение, че трябва да се намери кардинално решение за спасението на "сините". Той е категоричен, че в момента е най-важно клубът да бъде спасен от фалит.

Пелето е притеснен, че Левски може да последва съдбата на ЦСКА. Той похвали Константин Папазов, който се опитва да спаси клуба.

"В момента най-важното нещо е Левски да не фалира. Трябва да се намери кардинално решение, което да е с дългосрочна перспектива. Надявам се поне от части Левски да възстанови своето статукво и да бъде поне в онова състояние, в което беше преди идването на Васил Божков", коментира Пелето.

При всички положения трябва много работа и далновидни решения. Всичко, което допринася за спасението е удачно. Ако положението не беше толкова трагично може би щяхме да се посмеем на ситуацията, но нещата са много сериозни", каза Ангелов пред "Канал 3".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Java

    2 0 Отговор
    Изказват се хубаво но все за неща за които всеки знае.абе как някои не каза намерен е спонсор но трябва така така да стане.само лаици.
  • 2 Сигорно

    1 0 Отговор
    Пелето за Левски, как да не паднеш от смях.
  • 3 мишок

    2 0 Отговор
    А ти мишок, помниш ли как на времето се изхлузи от Левски.