Last news in Fakti

13 Май, 2020 12:22 2 832 1

Клоп призна кого харесва повече - Роналдо или Меси

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • лионел меси-
  • кристиано роналдо

Германецът призна, че харесва повече звездата на Барселона, въпреки че засипа със суперлативи португалеца

Клоп призна кого харесва повече - Роналдо или Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се съгласи да направи сравнение между Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Германецът призна, че харесва повече звездата на Барселона, въпреки че засипа със суперлативи португалеца.

"За мен Меси е по-добър. Но изпитвам огромно уважение към Роналдо. Ще го обясня по този начин. Играхме и срещу двамата, а срещу всеки от тях е почти невъзможно да се защитим.

Ако беше възможно да си пожелая перфектния футболист, тогава той щеше да е играч с ръста на Роналдо, който да скача толкова високо и да бяга толкова бързо, колкото Кристиано. Бих добавил и отношението на Роналдо към футбола - безупречно и професионално, по-добре не може да бъде.

За малкия Меси какво да кажа? Той прави нещата да изглеждат невероятно прости. Затова като играч го харесвам малко повече. Но Кристиано също е невероятен играч", откровен бе Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мой

    10 0 Отговор
    Koйто и да беше посочил, нямаше да сгреши. Клоп е велик.