Last news in Fakti

14 Май, 2020 14:19 1 993 0

Братовчедът на Меси направи любопитни разкрития за детството на звездата

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона

Той разкри, че на Лео му е било трудно да играе футбол с връстниците си като дете

Братовчедът на Меси направи любопитни разкрития за детството на звездата - 1
Снимка: БГНЕС

Братовчедът на Меси - Максимилиано Бианкучи направи любопитни разкрития за детството на звездата пред аржентински медии. Той разкри, че на Лео му е било трудно да играе футбол с връстниците си като дете.

„В двора, където играехме, всички бяхме по-мощни и по-големи от него. Момчетата ми викаха: „Махни го оттук, преди да го убием. Понякога дори искаха да го ударят, но той се справи с това.

Когато беше на осем или девет, се събуждах рано сутринта в събота, за да го гледам как играе. Още тогава правеше впечатляващи неща. Дори не можех да повярвам на какво е способен", припомни си Бианкучи пред Оле.

Той коментира и възможността Меси да играе отново в родината си, което е мечта на много от аржентинците.

„Лео обича много Аржентина, но много хора не го разбират. Ако не беше несигурността в страната, не се съмнявам, че той би се завърнал. Мечтата ми е да го видя в Нюелс Олд Бойс, но ще е доста сложно", каза още братовчедът на Меси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА