Last news in Fakti

15 Май, 2020 20:17 1 243 2

Левски започна тренировки пред погледа на управниците

  • левски-
  • футбол-
  • коронавирус

До момента няма сведения за положителни проби за COVID-19 в Левски

Левски започна тренировки пред погледа на управниците - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Левски подновиха тренировки на стадион "Георги Аспарухов" при строго спазване на противоепидемичните мерки.

Спортният министър Красен Кралев позволи само преди ден провеждането на групови занимания на открито за професионалисти и аматьори, а играчите на "сините" преминаха задължителните PCR-тестове в началото на седмицата. До момента няма сведения за положителни проби за COVID-19 в Левски.

"Сините" футболисти тренират по правилата за социално дистанциране и по петима наведнъж, като за всеки от тях има треньор. Те ще излизат на групи до края на деня на основното тренировъчно игрище на "Герена" и ще продължат заниманията по подобен начин, докато се стигне до фаза за отборни тренировки.

Играчите на Левски проведоха първото си занимание пред погледа на изпълнителния директор Павел Колев, спортния директор Ивайло Петков и други членове на администрацията.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мим

    1 0 Отговор
    Абе много треньори бе ,щом има на всеки 5 човека треньор,то значи,че сме на световно равнище,а по игра сме на аматьорско ,на нивото на Лихтенщайн.Но на тия треньори и чужди футбалери трябва да им съберем пари,да ама виждаме какво им е нивото .Не заслужават повече от минималната за страната заплата,а бих казал,че и тя им е много.....