Last news in Fakti

18 Май, 2020 09:37 1 993 2

Изпълнителният директор на Щурм: Много трудно ще задържим Десподов

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • щурм грац-
  • андреас шикер

Той е голям играч и показа, че е готов и за по-силни първенства

Изпълнителният директор на Щурм: Много трудно ще задържим Десподов - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Щурм Грац ще се опита да задържи Кирил Десподов и през следващия сезон, но няма големи надежди, че това ще се случи. Българинът е собственост на Каляри и играе в австрийския клуб под наем.

"Много трудно ще задържим Десподов. Той е голям играч и показа, че е готов и за по-силни първенства. От спортно-техническа гледна точка е по-добре да остане при нас, това е безспорно. Достатъчно е да видите статистиката му. Надявам се, че поне ще може да го използваме в оставащите 10 мача до края на сезона", обяви изпълнителният директор на Щурм - Андреас Шикер.

В момента Десподов се възстановява, след като в началото на годината претърпя операция на менискуса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо

    3 2 Отговор
    Фа не стане само големия играч да се върне в гранда ЦСКА...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.