Last news in Fakti

28 Май, 2020 12:45 1 771 2

Де Бройне остава в Манчестър Сити при едно условие

  • де бройне-
  • забрана-
  • отпадане-
  • евротурнири-
  • договор-
  • продължаване-
  • оставане-
  • манчестър сити

Белгиецът ще продължи договора си с "гражданите", ако отпадне забраната на клуба да играе в евротурнирите през следващите два сезона

Де Бройне остава в Манчестър Сити при едно условие - 1
Снимка: БГНЕС

Кевин Де Бройне е готов да подпише нов договор с Манчестър Сити, но при условие, че отпадне забраната на клуба да играе в евротурнирите през следващите два сезона. "Гражданите" ще обжалват наказанието си пред Арбитражния съд, което бе наложено от УЕФА заради "сериозни нарушения" на правилата за Финансов Феърплей. Делото е насрочено за 8 юни и ще продължи три дни.

По-рано Де Бройне призна, че може да се замисли за раздяла със Сити, ако наказанието остане. Белгиецът явно не е склонен две поредни години да не играе в Европа. От "Етихад" обаче постоянно убеждават играчите, че със сигурност ще спечелят в съда и наказанието ще отпадне.

28-годишният халф има договор за още три години с английския шампион и е склонен да остане и по-дълго, тъй като той и семейството му се чувстват добре в Манчестър. От клуба пък смятат да му дадат и капитанската лента, след като Давид Силва си тръгне от "Етихад" през лятото.

Крайното решение за бъдещето си обаче Де Бройне ще вземе, след като научи присъдата на Арбитражния съд. Това решение ще бъде следено с огромно внимание и от редица европейски грандове, които са готови да се наредят на опашка за подписа на белгиеца, ако той бъде пуснат на пазара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kастро

    0 1 Отговор
    Това обжалване е само протакане на времето. Вижте само кои са съдиите. При убийствените доказателства представени от германските разследващи журналисти, арабите наели армия от адвокати за 40млн долара хонорар да ги спасяват. И това за втори път. По- лошо за клуба ще бъде наказанието от ФА, което предвижда изпращане в Лига2. А то не се обжалва. Ще видим.

    Коментиран от #2

  • 2 Абсолютно

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Kастро":

    Не съм съгласен с теб. Никакви "убийствени доказателства" не съществуват. Тези които са ги представили са били съдени за фалшифициране на документи преди това. А и защо Сити при положение че ПСЖ имат няколко пъти по-малко средства от билети, фланелки, членски карти и др.? Като те са похарчили къде къде повече пари за трансфери и дадоха 400 милиона за 2 играча при положение че Сити дадоха толкова за 2-3 години?