Last news in Fakti

2 Юни, 2020 12:55 3 885 4

Кобрата: Хайде, човече! Какво чакаш, Джошуа!?

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс

Срещата, която беше насрочена за 20 юни е отложена заради пандемията от COVID-19, а очакванията са тя да се проведе най-рано през есента

Кобрата: Хайде, човече! Какво чакаш, Джошуа!? - 1
Снимка: БГНЕС

Претендентът за титлата в тежка категория Кубрат Пулев е нетърпелив да се изправи срещу световния шампион на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа.

Срещата, която беше насрочена за 20 юни е отложена заради пандемията от COVID-19, а очакванията са тя да се проведе най-рано през есента.

Въпреки постоянните контакти между промоутърите на двамата боксьори, все още няма определени дата и място за сблъсъка. По последни данни мениджърът на Ей Джей - Еди Хърн, иска мачът да се състои на популярно място в Лондон, като например “Роял Албърт Хоб” или “Олимпия Лондон” през октомври. Други спрягани дестинации бяха Саудитска Арабия и Хърватия.

"По всяко време, навсякъде аз съм готов. Хайде, човече! Какво чакаш, Джошуа!?”, изригна Пулев в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз съм

    12 4 Отговор
    Селски пози... Нищо общо с брат му!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Смях на парцали

    5 2 Отговор
    Куче което лае не хапе два рунда дано да можеш да изкараш та да те видя келеш
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.