Last news in Fakti

3 Юни, 2020 19:45 1 656 0

Мюлер: Не ни трябва Меси или Роналдо - имаме си Леван-гол-ски!

  • роналдо-
  • меси-
  • нужда-
  • левандовски-
  • голове-
  • байерн мюнхен-
  • мюлер

"Играл съм и срещу двамата, побеждавал съм ги и съм губил от тях", заяви нападателят на Байерн Мюнхен

Мюлер: Не ни трябва Меси или Роналдо - имаме си Леван-гол-ски! - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер беше запитан кого би предпочел за свой партньор в атаката на тима - суперзвездата на Барселона Лионел Меси или тази на Ювентус - Кристиано Роналдо. Той обаче смята, че в момента най-добрата опция за него е съотборникът му Роберт Левандовски.

"Най-вероятно в миналото бих искал да играя с Лео Меси, защото в първите шест-седем години от кариерата ми бях нападателят, който получава топката. Подаваха ми я в наказателното поле, а аз се опитвах да вкарам. В момента, в много добрата ми форма, асистирам за много голове. Може би сега се нуждая повече от Кристиано Роналдо, за да бележа попадения, но ние в Байерн си имаме Роберт Леван-гол-ски! Затова мисля, че в момента той е по-добра опция от Кристиано.

Играл съм и срещу двамата, побеждавал съм ги и съм губил от тях. Те са много, много добри, специални. Не са като обикновените много добри играчи в световния футбол. Те са изключителни, защото винаги играят на границата на техните възможности. Винаги за последните 10 г. те бележат по 50 гола всяка година. Това е лудост. По пътя ми за световната титла с Германия спечелихме и срещу двамата. По пътя ми към няколко финала в Шампионската лига бихме и двамата. Всеки играч се нуждае и от отбора си. Точно затова обичаме футбола толкова много", заяви Мюлер на пресконференция днес.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА