Last news in Fakti

8 Юни, 2020 11:38 2 145 2

Хубчев прави рокади в атаката на Левски за полуфинала с Локо (Пд)

  • левски-
  • футбол-
  • купа на българия-
  • локомотив пловдив

"Сините" излизат утре в първи полуфинал за Купата на България

Хубчев прави рокади в атаката на Левски за полуфинала с Локо (Пд) - 1
Снимка: БГНЕС

Паулиньо получи петия си жълт картон през сезона и Дисциплинарната комисия към БФС ще спре правата му за един мач. Почти сигурно Найджъл Робърта ще бъде преместен от върха на атаката на Левски и поставен на лявото крило на мястото на бразилеца за следващия важен мач на тима, предполага "Тема: Спорт".

"Сините" излизат утре в първи полуфинал за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив). Сблъсъкът започва в 20:30 часа на "Лаута".

Този ход на Петър Хубчев съвсем няма да е изненадващ. Защото другите варианти пред него са 17-годишният Мартин Петков и младежкият национал Здравко Димитров.

Последният обаче дори не попадна в групата за сблъсъка с разградчани. Същото важи и за ганаеца Насиру Мохамед. Той също не намери място сред 18-те.

В отсъствието на Робърта, на върха на атаката ще играе или Станислав Костов, или изтърпелият наказание австриец Дени Алар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    3 0 Отговор
    САМО ЛЕВСКИ
  • 2 Към Наско Сираков

    1 2 Отговор
    Наско, сега като собственик ще имаш много работа и ще ти изостанат семейните задължения. Затова те моля, назначи ме за евнух, да се грижа за жена ти и за щерките. Освен мен, никой няма да припари около тях. Обещавам...