Last news in Fakti

9 Юни, 2020 10:58 1 383 1

Талант носи сериозни приходи при трансфер в Интер

  • ботев пловдив-
  • никола илиев-
  • футбол-
  • интер

Ботев Пд прибира 500 хиляди евро и 15% при бъдещ трансфер

Талант носи сериозни приходи при трансфер в Интер - 1
Снимка: Twitter

Атакуващият полузащитник от школата на Ботев Пловдив - Никола Илиев, е много близо до трансфер в Академията на италианския футболен гранд Интер.

16-годишният Илиев вчера се появи в "Апиано Джентиле", за да се запознае отблизо с тренировъчната база на "черно-сините", въпреки че поради наложените ограничителни мерки заради пандемията от коронавирус той не успя да разгледа детайлно цялото съоръжение.

Италианските медии съобщават, че условията за трансфера на играча вече са договорени и всичко ще бъде финализирано официално в близките часове. Изданието "Tuttomercatoweb" твърди, че Ботев Пловдив ще получи 500 хиляди евро от Интер и 15% при бъдещ трансфер за правата на младока.

Илиев е определен като нешлифован диамант, а интерес към него имаха още редица големи клубове, сред които Ювентус, Аякс, Манчестър Юнайтед, Бенфика и Пари Сен Жермен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 радев

    1 0 Отговор
    Никола Илиев е от Русе и израстна в школата на ФК Аристон