Last news in Fakti

15 Юни, 2020 14:00 1 625 1

Ботев Пловдив отправи поглед към бъдещето

  • ботев пловдив-
  • юноши-
  • елекция-
  • футбол

Подписа с петима свои юноши

Ботев Пловдив отправи поглед към бъдещето - 1

Ботев Пловдив отправи поглед към бъдещето и подписа професионални договори с петима юноши на клуба. Това са Димитър Балинов, Габриел Земярски, Емил Колев, Димитър Пройчев и Благовест Данчев.

И петимата са продукт на детско-юношеската школа и са част от един от най-успешните набори в цялата история "жълто-черната" академия. Голяма част от юношеските си години футболистите изкараха под ръководството на треньора от ДЮШ Стефан Стоянов.

Димитър Балинов е роден на 19 януари 2001 година в Бургас. Първите си стъпки прави в школата на Несебър, а от 2015 година е част от школата на Ботев. Играе на позициите централен защитник и краен бранител.

Габриел Земярски е роден на 26 януари 2001 година в Пловдив. Преминал е през всички юношески формации на Ботев и играе на позицията ляв защитник.

Емил Колев е роден на 8 юни 2001 година в Габрово. Стартира в Янтра Габрово, след което преминава през школите на Берое и Септември. През зимата на 2018 година се присъедини към "жълто-черната" школа, а позицията му на терена е на крилото или на върха на атаката.

Димитър Пройчев е роден на 10 септември 2001 година в Пловдив. Продукт е изцяло на "жълто-черната" школа и играе на позицията полузащитник.

Благовест Данчев е роден на 25 юни 2001 година в Пловдив. Първите си стъпки халфът прави в школата на Марица Пловдив, а от 11-годишна възраст е в Ботев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plovdiv

    0 0 Отговор
    самуилов, вдигай си чукалата и се махай от Ботев!!!