Last news in Fakti

15 Юни, 2020 12:37 3 619 2

Мениджърът на Хабиб: Конър Макгрегър е същата стара проститутка

  • конър макгрегър-
  • хабиб нурмагомедов-
  • али абделазиз-
  • мма

Искам да видя битка с участието на Макгрегър преди да получи шанс за титлата

Мениджърът на Хабиб: Конър Макгрегър е същата стара проститутка - 1
Снимка: Instagram

Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов - Али Абделазиз, иска да види активност в клетката от страна на Конър Макгрегър. Наскоро ирландската звезда на UFC обяви, че се оттегля от ММА, но това му е трето оттегляне в последните 4 години и никой не му вярва. "The Notorious" искал да се бие с Джъстин Гейджи, но от UFC му отказали и това го вбесило.

Конър вярва, че UFC искат да го смажат и избра на окачи ръкавиците, но Абделазиз не му вярва. Али смята, че Макгрегър отново е жаден за внимание. Аблдеазиз иска Макгрегър да се бие с Тони Фъргюсън, за да излъчат безспорен претендент за титлата, която Хабиб ще брани срещу Гейджи през септември:

“Точно сега го наказват за неговото лошо поведение. Трябва да си седне на задника и да се бие с Тони Фъргюсън, за да е активен. Искам да видя активност, нека се бие и срещу Масвидал. Макгрегър ни казваше, че кармата е кучка. Той е същата стара проститутка, която иска внимание. Открадна момента на Аманда Нунеш.

Нека се спре. UFC няма да спре с оттеглянето на Макгрегър. Той може да забрави за битка с Хабиб. Не мисля, че Хабиб ще се бие с него. Не знам дали Гейджи ще иска да се бие с него. Искам да видя битка с участието на Макгрегър преди да получи шанс за титлата. Искам да го видя срещу Фъргюсън. Мисля, че това е битка, която много хора искат. Двамата имат история и трябва да излъчат претендент.”


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макар0н

    1 1 Отговор
    Можеше да се бие с Гейчи преди Гейчи да победи Фъргюсън, но не поиска. После му предложиха да се бие като резерва след като Хабиб остана затворен в Русия срещу Фъргюсън, не пожела понеже не е " резерва". После предизвика Андерсън Силва и излезе в пенсия... А пък е интересен боец.
  • 2 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 0 Отговор
    Който си го поръчва редовно , как знае .. ХАХА