Last news in Fakti

18 Юни, 2020 11:56 3 079 0

Голяма чистка в Ливърпул

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • футбол

Юрген Клоп ще се насочи към привличането на Адама Траоре и Рубен Невеш

Голяма чистка в Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул планира раздяла с цели шестима футболисти в края на сезона, съобщава Goal.com. Сред тях изненадващо попада Набил Кейта за когото бе платена сериозна сума на германския Лайпциг. Останалите петима са Деян Ловрен, Джердан Шакири, Марко Груич, Адам Лалана и Дивок Ориги.

По последни информации мениджърът на отбора Юрген Клоп се е решил на чистката не само, за да свие разходите на тима, а и за да се насочи към привличането на Адама Траоре и Рубен Невеш от състава на Уулвърхямптън. Германецът е категоричен, че двамата ще му свършат страхотна работа на "Анфийлд".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА