Last news in Fakti

19 Юни, 2020 09:29 1 183 5

Легендата на ЦСКА: Бием Левски с 2:0

  • левски-
  • цска-
  • вечно дерби-
  • георги велинов

Дербито си е дерби и е вечно

Легендата на ЦСКА: Бием Левски с 2:0 - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА Георги Велинов прогнозира победа с 2:0 за ЦСКА в съботното дерби с Левски. 
 
"Пожелавам си хубав мач с голове - така, както феновете искат и очакват. А аз мисля, че ние ще спечелим с 2:0 и един от головете ще бъде на Али Соу, макар че напоследък е подложен на критики заради порпуските си", заяви бившият вратар на "червените" в Пресклуб "България". 
 
Джони Велинов бе категоричен, че каквито и турбуленции да преживяват двата вечни съперника, дербито си остава най-вълнуващата част от футболния спектакъл. 
 
"Дербито си е дерби и е вечно. Кое друго дерби има? Ботев Пд и Локо Пд. Това е всичко", отсече той.
 
Бившият национал има обяснение за отлива на фенове от стадионите.
 
"Сега има и по-малко публика отпреди, което е нормално с оглед на това, че от доста време и двата отбора не са ставали шампиони. С годините се позагуби тръпката, но това си остава голямото дерби. Сега има разочарование сред феновете и то се дължи на слабите мачове. За публиката го няма този дразнител, няма я емоцията  в битката за титлата", добави Велинов, който е ставал шест пъти шампион на България с ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    5 2 Отговор
    Дерби няма от няколко години. Левски - Литекс не е дерби. Една лъжа,казана 100 пъти не се превръща в истина. Това , че тук махнахте и тирето не значи нищо. Погледнете как изписват футболния ви франкенщайн в международните спортни сайтове...

    Коментиран от #3

  • 2 Bai nudals

    4 0 Отговор
    Еми залагай!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мим33

    1 1 Отговор
    Гледаи гоше,само да не ви напълнят кошницата от високото ви хвърчене..,че тогава друга песен ще запееш.
  • 5 може

    1 0 Отговор
    Сините 1гол/дузпа/,червени 2гола!Общо 2-1 за червени!