Last news in Fakti

20 Юни, 2020 14:18 1 269 1

Левски направи уточнение към феновете преди Вечното дерби

  • левски-
  • фенове-
  • цска-
  • вечно дерби-
  • футбол

Двубоят ще стартира в 16:15 часа

Левски направи уточнение към феновете преди Вечното дерби - 1
Снимка: БГНЕС

Левски направи уточнение към феновете, които ще посетят дербито с ЦСКА днес. Двубоят ще стартира в 16:15 часа и сините привърженици ще имат възможността да закупят билети единствено от касите на стадион "Васил Левски".

В същото време от столичната дирекция на полицията съобщиха, че срещата ще се проведе според мерките за ограничение на коронавируса, които предвиждат максимум 50% от капацитета на стадиона да е запълнен. По трибуните няма да се допускат зрители във видимо нетрезво състояние и ще се следи за носене на забранени предмети и вещи.

За първи път ще бъде използвана и новата система за наблюдение на трибуните. На стадион „Васил Левски“ са монтирани 100 нови камери, които ще следят за сблъсъци в секторите.

Органите на реда няма да допускат на трибуните хора, които имат забрана да посещават спортни събития.

"Левскари, поради многото запитвания, обръщаме внимание, че билети за срещата с ЦСКА днес се продават единствено на касите на стадион "Васил Левски"!", написаха "сините".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангъров

    0 1 Отговор
    Другата седмица чакам резултатите!