Last news in Fakti

23 Юни, 2020 18:46 2 154 5

Юрген Клоп: Когато гледах мача снощи, се замислих как е възможно някой да води с 20 точки пред Ман Сити

  • юрген клоп-
  • манчестър сити-
  • футбол-
  • ливърпул

Единствената ми грижа е как се справяме ние, а не как се справят те

Юрген Клоп: Когато гледах мача снощи, се замислих как е възможно някой да води с 20 точки пред Ман Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде интересен отговор на въпроса дали се е замислял, че Манчестър Сити може да настигне неговия отбор до края на сезона, въпреки че в момента разликата между първия и втория е 20 точки, а до края остават осем кръга.

"Когато гледах мача снощи, единственото нещо, което си помислих, е как е възможно някой отбор да води с 20 точки пред този тим? Сигурно сме направили нещо правилно. Не мисля за това, че Сити може да ни настигне. Мисля за мача с Кристъл Палас. Единствената ми грижа е как се справяме ние, а не как се справят те. Гледах мача, защото играем с тях след девет дни, а не защото съм се надявал, че ще загубят", заяви Клоп.

Германецът добави, че би предпочел дербито срещу Сити, което може да официализира титлата на Ливърпул, да се играе в Манчестър, а не на неутрален терен: "Честно казано, предпочитам този мач да се играе в Манчестър, защото в противен случай организацията би била наистина трудна."

Утре Ливърпул приема Кристъл Палас пред празните трибуни на "Анфийлд", но въпреки че шумните фенове на мърсисайдци няма да бъдат на стадиона, домакинството предимство все още съществува, твърди Клоп.

Мохамед Салах и Андрю Роабъртсън, които не играха в дербито с Евертън, са напълно готови, но Джеймс Милнър и Жоел Матип, които получиха травми по време на дербито на Мърсисайд, ще пропуснат утрешния сблъсък с Кристъл Палас.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диньо10

    1 14 Отговор
    Клопар, аз ще ти обясня, въпреки че изказването ти е да се покажеш,че водиш с 20 точки, а не че Сити са силни. Сите цяла година играят без защитници. Арабите решиха да отсвирят мерака на Гуардиола за елитни бранители, щото ги е страх от рекетьорите от финансовият феърплей отдел. Това е. Другата година ще е друго. Радвайте се, щото последните 30 год. имате една евро шампионска титла, която нямаше и да помиришете, ако важаха правилатя на старата КЕШ. Айде чао

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гошо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Диньо10":

    Абе ало. Кой си ти така да коментираш най-добрия мениджър в света (признат от всички). Най-вероятно си пу..... ьо който знае да седи пред компютъра и само да хейти. Кой си ти да кажеш каквото и да е? Смотан си.... до болка.
  • 5 Pool

    1 0 Отговор
    То и Мадрид нямаше да вземе три поредни ако беше старата КЕШ....