Last news in Fakti

24 Юни, 2020 17:47 2 482 10

Тончи Кукоч: Всичко около ЦСКА е един голям фарс и ла**арщина

  • тончи кукоч-
  • цска-
  • футбол-
  • цска 1948

Има само един ЦСКА, не може да има два такива клуба в първата ви лига

Тончи Кукоч: Всичко около ЦСКА е един голям фарс и ла**арщина - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият бранител на ЦСКА Тончи Кукоч коментира всичко, съпътстващо „червения” клуб. Хърватският краен бранител смята, че е недопустимо в елита на България да има два клуба, които носят името ЦСКА. Самият той не иска да казва кой е истинският и кой е фалшивият.

Кукоч смята също така, че ситуацията при големия съперник на ЦСКА – Левски, към този момент е същата, каквато е била, когато самият Кукоч носи фланелката на „армейците” по време на престоя си на „Българска армия”.

„Мисля, че всичко това е един голям фарс и ла**арщина. Има само един ЦСКА, не може да има два такива клуба в първата ви лига. Няма да влизам в темата кой е истинският и кой фалшивият ЦСКА, тъй като това не е от значение. Има един клуб с това име – най-големият в България. Това, което става с Левски сега, е сходно с това, което се случваше при нас, когато аз играех”, призна един от любимците на Сектор "Г" пред Gong.bg.

„Във вашата страна разполагате с много добри играчи. Без ЦСКА и Левски българският футбол ще загуби много”, каза още той.

Кукоч говори и за престоя си в Хонвед, като понастоящем той играе за унгарския клуб. „Моят договор приключва и нямаме договорка за продължаването му. Имах най-много асистенции, когато отборът триумфира с Купата на Унгария през миналата година. Развълнуван съм сега какво ще става, но с агента ми гледаме какво ще правим занапред”, допълни той.

„Желанието ми е да играя на възможно най-високо ниво и да се боря за купи. Благодаря на Господ – добре съм. Сега всичко е наред вече в Унгария след пандемията”, завърши Кукоч.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 все тая

    9 6 Отговор
    Литекс си е Литекс !
  • 2 0808

    7 0 Отговор
    .... г-н Кукоч, казаното от Вас се отнася не само за ЦСКА, а за целият ни футбол... все пак едно въпросче: А защо има Манчестер Сити и Манчестер Юнайтид ? ха ха ха

    Коментиран от #4

  • 3 бонговец

    10 0 Отговор
    в а група играеха 2 спартака от варна и плевен. 2 левски от соφия и кюстендил. 3 локомотива-соφия,пловдив,г.оряховица. сега има 2 ботев и 2 цска. в израел половината а група се казва апоел.нищо смущаващо.просто бизнес
  • 4 Левски 1914

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "0808":

    То има и Ботев Пловдив, Ботев Враца, Локо Сф, Локо ПД, Локо ГО и т. н. а това ЦСКА за което пише е Литекс обединен с Чавдар Етрополе и е ЦСКА – СОФИЯ ама Борисовия Ивайло се прави на ударен и не пише цялото име на отбора.

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 бонговец

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    дори и така да е.сигурно си прав. но нали затова имаше търг за марката цска? защо загубилия търга продължава да носи името и емблемата?

    Коментиран от #10

  • 7 Тато из Правец

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    ФК,, Цоцка Дтагойчева-Динамо-Спартак-Витоша-ЛФфчис 1992-Наско Раев 2020г ,, няма думата !
  • 8 #КОЙ

    3 1 Отговор
    Тончи е велик армеец и милиционеротъпкач. Фалиращите с кой играят на финала за купата?
  • 9 антрашпиц

    5 0 Отговор
    Г-н Кукоч,ЦСКА и Левски бяха на времето когато имаше истински футбол.Сега тези отбори са пародийни,не стават за нищо.
  • 10 ЛЕВСКИ 1914

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "бонговец":

    Ти на това търг ли му викаш търг с един участник направо далавера.