Last news in Fakti

26 Юни, 2020 18:53 1 436 4

Бъдещето на Станислав Костов ще се реши след среща с треньора

  • станислав костов-
  • футбол-
  • левски-
  • георги тодоров

Станислав Костов имаше леки разногласия с Тодоров, след като стана ясно, че играчът отпада от групата за мача с Локомотив Пловдив за Купата на България

Бъдещето на Станислав Костов ще се реши след среща с треньора - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на Станислав Костов с Левски ще се реши след среща на нападателя с треньора на отбора Георги Тодоров, научи Gong.bg. Очаква се в близките дни двамата да проведат среща на „четири очи”.

Станислав Костов имаше леки разногласия с Тодоров, след като стана ясно, че играчът отпада от групата за мача с Локомотив Пловдив за Купата на България.

Желанието на играча е да продължи да играе на „Герена”, след като има договор с клуба за още две години – до лятото на 2022-а.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    5 1 Отговор
    Абе човека има желание да играе,не се пазари за пари,така че няма за какво треньора да го пренебрегва,а е и българин и голмайстор,какво търсим,да отървим питомното и да гоним дивото ли???
  • 2 Кой68

    1 1 Отговор
    Тук става въпрос за -егото- на временния треньор....Защо изобщо му се дава власт да гони когото и да било?Четох едно интервю на въпросния Г.Тодоров-пълно със противоречия казани от него!!
  • 3 Синфен

    0 1 Отговор
    Този го изгониха от Берое защото го разбраха , че не става , ама за посредствен отбор като Левски , става !
  • 4 герджиков

    1 0 Отговор
    Станислав Костов е типичен отдаден на клуба си играч и топ нападател, безумие е да се гони! Не случайно бе голмайстор: умее да вкарва от позиция на централен нападател, подава, най-важно бори се за топката! Тодоров не е лош човек и треньор, не може да не го знае това и вярвам че няма да направи тази глупост.