30 Юни, 2020 12:42 1 657 2

Георги Илиев: На хартия ЦСКА е фаворит, но във футбола не винаги той печели

  • георги илиев-
  • купа на българия-
  • локомотив пловдив-
  • цска

Ще стискам палци за Локо Пловдив

Георги Илиев: На хартия ЦСКА е фаворит, но във футбола не винаги той печели - 1
Снимка: БГНЕС


Играчът с най-много мачове в българския елит - Георги Илиев, коментира предстоящия финал за Купата на България и заяви своите предпочитания за краен победител.

"Очаквам да се получи интересен мач. И двата отбора имат класни футболисти, които са способни да направят вълнуващ финал. Като цяло очаквам динамичен мач, в който футболистите на терена се раздават докрай", заяви Илиев.

"Не вярвам в играта на Локо да има и частица от това, което тимът показа в Разград, и въобще от начина, по който изглеждаше там. Във въпросният мач на едни футболисти им бе дадена почивка, а други играха по едно полувреме. Не вярвам да има негативен ефект. Сега е финал, един-единствен мач, в който психиката е по-важна. Това 1:6 няма да се отрази на отбора", добави Илиев пред "Меридиан Мач".

"На хартия ЦСКА е фаворит. Може би имат предимство преди двубоя. Но това няма да значи нищо по време на мача. Във футбола не винаги фаворитът печели. Миналата година Ботев беше фаворит, но Локо грабна Купата."

"Ще стискам палци за Локо Пловдив. Доскоро играх там и усетих огромното уважение на всички и клуба към мен. Оставих много приятели на "Лаута". Естествено, че ще бъда за Локо. Не мога да се нагърбя с конкретна прогноза, надявам се и очаквам да стане хубав мач, след който всички странични наблюдатели да са доволни", завърши бившият футболист.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    1 2 Отговор
    Купата е за нас, за тях супата.
  • 2 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    И ДРУГИ ИМАТ ГОЛЯМО ЧЕЛО И МАЛКО ЗАД НЕГО !!!! ЛОКОМОТИВ -ПВ ЩЕ Е НОСИТЕЛ НА КУПАТА , А ЦСКА ВТОРИ -ТРЕТИ ЗА ЕВРОТУРНИРИТЕ !!!!! АКО НЕ НАМЕРИТЕ ДРУГА ЛОГИКА -ИГРАЙТЕ ЗА ЛОКО !!!!!!!!