Last news in Fakti

2 Юли, 2020 09:31 1 426 1

Интер разгромява с нетипичен резултат

  • бреша-
  • интер-
  • серия а-
  • футбол

Разгроми Бреша с изумителното 6:0

Интер разгромява с нетипичен резултат - 1
Снимка: БГНЕС

Интер се справи по много по-елементарен начин срещу Бреша и ги разгроми с изумителното 6:0.

Срещата бе с начален час 20:30 на Сан Сиро и завърши по много благоприятен начин за момчетата на Антонио Конте, които събраха 64 точки и изостават с 8 на заемащия първото място Ювентус и продължават да се борят за така мечтаното Скудето, макар и да не са в ролята на фаворити, както бяха преди няколко месеца. „Нерадзурите“ не бяха вкарвали толкова много голове (6) на своя си стадион от 12 март 2017 година, когато победиха Аталанта с гръмогласното 7:1. От другата страна, Бреша продължават със своята негативна серия, като вече 14 поредни официални срещи нямат победа. Те заемат последното 20-то място в Серия А, като са събрали актив от само 18 точки през цялата кампания и не им достигат 8 пункта до спасителното 17-то място, което осигурява оставането в първия ешелон.

Гостите започнаха по по-добър начин мача, след като Алфредо Донарума в четвъртата минута отправи мощен удар към врата на противниковия отбор, но топката премина малко над напречната греда. Точно минута след това Интер откриха резултата в срещата благодарение на Ашли Йънг, който отправи неспасяем удар от движение след пас на Алексис Санчес. В 20-тата минута домакините удвоиха преднината си след точно изпълнена дузпа от Санчес. Виновник за гола се превърна Алеш Матею, който извърши грубо нарушение в пеналтерията. В 37-ата минута резултата можеше да стане 3:0, но вратарят на Бреша направи невероятно спасяване след удар на Роберто Галярдини. След още 7 минути игра Йесе Йорентен трябваше да вади за трети път топката от мрежата си, след като Данило Д'Амброзио засече центриране на Ашли Йънг. В добавеното време на първата част Лаутаро Мартинес можеше да вкара четвъртия гол за "нерадзурите" в срещата, но стражът на гостите отново отрази по прекрасен начин. Нападателят от Аржентина отново имаше шанс в 48-мата минута, но и този път топката мина покрай вратата. В 52-ата минута Роберто Галярдини промени резултата на 4-0, след като вкара с глава в долния десен ъгъл. Интер продължаваше да има тотален контрол през второто полувреме, а отново Галярдини, Моузес и Борха Валеро пропуснаха да покачат резултата на 5:0. В края на срещата, или по-точно в 83-ата и 88-ата минута, Ериксен и Кандрева оформиха крайното 6:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ноуб

    2 1 Отговор
    Тея пак бълнуват като Левски и ЦСКА - скудето, та скудето, ама през лето 2080-то🤓