Last news in Fakti

4 Юли, 2020 13:06 2 693 2

Десподов е пред напускане на Щурм Грац

  • десподов-
  • напускане-
  • щурм грац-
  • бюджет-
  • наем-
  • каляри

Причината е, че австрийският клуб намалява с 25% своя бюджет

Десподов е пред напускане на Щурм Грац - 1
Снимка: instagram

Кирил Десподов е изключително малко вероятно да играе и през следващия сезон в Щурм Грац, съобщава „Kleine Zeitung“. Причината е, че австрийският клуб намалява с 25% своя бюджет. Така на практика шансовете на българина да бъде купен или взет отново под наем от Щурм се оценяват като нищожни.

Спортният директор на Щурм Грац Анреас Шикер е поставен в много деликатна позиция, защото ресурсите му са ограничени и той не разполага с много възможности за движение на трансферния пазар.

Кирил Десподов прави много добър сезон в австрийското първенство. Той има 8 гола на своята сметка и е основният голмайстор за Щурм през кампанията.

Българският национал ще се завърне в Каляри след края на сезона в Австрия и ще трябва да изчака решението на италианския клуб, за да разбере какво ще бъде неговото бъдеще.

В Каляри са много впечатлени от големия прогрес, който направи Десподов през последните 12 месеца, но все още не е ясно дали на българина ще му бъде даден шанс или ще се търси друг отбор, на който да бъде преотстъпен.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 And

    4 13 Отговор
    Защо постоянно пишете за тоя смешник
  • 2 Мим33

    2 3 Отговор
    Абе Каляри уж много впечетлени от него,ама му търсят друг отбор да го хареса,за да могат да се отърват от него,как ви се струва това Един вид всички го искат,ама вземи го ти....