Last news in Fakti

8 Юли, 2020 10:45 2 065 0

Излязоха резултатите от PCR тестовете в Ботев (Пловдив)

  • ботев пловдив-
  • коронавирус-
  • тестове-
  • футбол

Димитър Тонев е в добро състояние и не показва симптоми на COVID-19

Излязоха резултатите от PCR тестовете в Ботев (Пловдив) - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Излязоха резултатите от PCR тестовете в Ботев (Пловдив), съобщиха от пресслужбата на клуба. Всички проби в отбора са отрицателни. Новите тестове за "канарчетата" бяха направени заради положителната проба на Димитър Тонев, който е в добро състояние и не показва симптоми на COVID-19. 

Младокът от дълго време тренира отделно от основната група, тъй като лекува травма. Това до голяма степен е помогнало на футболистите да нямат директен контакт с халфа. В момента Тонев спазва 14-дневна домашна карантина.

По наредба клубовете в efbet Лига трябва да преминават през PCR тестове на всяко първо число.

Въпреки това вчера от лекарския щаб на Ботев са направили тестове на всички играчи и служители в отбора, като резултатите са излезли тази сутрин.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА