Last news in Fakti

9 Юли, 2020 20:52 3 832 0

Роджър Федерер: Тенисът ще ми липсва много

  • роджър федерер-
  • тенис-
  • тенис на корт

Знам, че моментът, в който ще се откажа, е все по-близо и по-близо

Роджър Федерер: Тенисът ще ми липсва много - 1
Снимка: БГНЕС

Рекордьорът с 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер призна, че не му остава много време на корта и краят на кариерата му наближава. В момента швейцарецът се възстановява от операция на коляното и се надява да бъде напълно готов за началото на следващия сезон.

"По принцип бях загрижен само за здравето си, но сега ми липсва чувството да играя пред пълни трибуни. Знам, че моментът, в който ще се откажа, е все по-близо и по-близо. Тенисът ще ми липсва много. Трябва да бъда търпелив и да продължавам да работя. Щеше да е лесно да се откаже в този период, но искам да продължа да си давам шанс да се наслаждавам на играта. Ще ми отнеме доста време да се върна в топ форма", сподели Маестрото пред Die Zeit.

"Съперничеството ни бе яростно и понякога не бе лесно. Имали сме страхотни битки, но винаги е имало уважение между нас. Ние бяхме наясно, че представяме любимия си спорт и сме пример за много хора. Семействата ни се разбират много добре винаги се поздравяваме един друг за успехите", коментира Федерер за съперничеството си с Надал.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА