Last news in Fakti

16 Юли, 2020 07:48 3 932 0

Недоволства в Славия заради племенника на Гошо Петков

  • футбол-
  • славия-
  • цветелин чунчуков-
  • георги петков-
  • ивайло димитров-
  • калоян кръстев

Вратарят е със статут на втори човек в клуба след Венцеслав Стефанов

Недоволства в Славия заради племенника на Гошо Петков  - 1

Двама от нападателите на Славия не изключват възможността да напуснат клуба за новия сезон и дори техни близки са влезли в контакт с други родни отбори, за да ги предложат. Става въпрос за Ивайло Димитров и Калоян Кръстев. Те са недоволни, че твърде често през сезона са пренебрегвани за сметка на племенника на действащата легенда Георги Петков.

Вратарят е със статут на втори човек в клуба след Венцеслав Стефанов. Косъма се отчете с изключително важни голове при победите срещу Левски на "Герена", но и в последния със сините той влезе от пейката, а титуляр беше Цветелин Чунчуков.

Добрите резултати и евентуалното класиране за Лига Европа обаче могат да спплотят колектива на "белите", за които дълбочината в състава ще е ключова за преследване на още по-добри резултати. Не е изключено след баража с Ботев да се организира разговор с ръководството, на който напрежението да бъде потушено.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА