Last news in Fakti

16 Юли, 2020 19:56 1 242 0

Лудогорец се прицели в крило на Шалке 04

  • текпетей-
  • фортуна дюселдорф-
  • шалке 04-
  • наем-
  • лудогорец-
  • интерес-
  • цел-
  • трансфер

Ганаецът Бyрнард Текпетей може да се озове в Разград

Лудогорец се прицели в крило на Шалке 04 - 1
Снимка: БГНЕС

Деветкратният шампион на България - Лудогорец, е предявил интереса си към ганайското крило на германския Шалке 04 - Бyрнард Текпетей (22 г.), предават медиите в Германия. 

Офанзивният футболист игра под наем за Фортуна Дюселдорф през тази кампания, като тимът имаше опцията да го закупи, но след изпадането на Фортуна във Втора Бундеслига той се завръща в Гелзенкирхен.

Желанието на Текпетей да не играе отново за отбора от Дюселдорф е категорично, след като е имал сериозни разминавания с треньора Уве Рьослер, както и спортният директор Уве Клайн. Вторият дори е гневен на крилото, след като футболистът използва германските медии, за да изрази именно това си желание.

Express.de твърди, че перспективите пред играча не са малко, една от които е българският хегемон – Лудогорец. Според медията непрестанното участие в сериозните фази на европейските клубни турнири могат да спомогнат тази сделка да се случи. Текпетей е национал на Гана и има два мача за "черните звезди".

Лудогорец вече реализира един сериозен трансфер от елита на Германия, след като през миналото лято в Разград акостира Каули Оливейра. Бразилският плеймейкър се утвърди в състава на "орлите" и показва сериозни игри след сделката с Падерборн 07.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА