Last news in Fakti

24 Юли, 2020 13:11 2 093 2

Фернандо Алонсо направи емоционално изказване

  • фернандо алонсо-
  • рено

''След като смъкна визьора, не ме интересува дали съм десети, седми или четвърти. Винаги ще се чувствам сякаш след завоя ме очаква световната титла!'', заяви испанецът

Фернандо Алонсо направи емоционално изказване - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Двукратният шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо знае, че ще води трудна битка след завръщането си в тима на Рено през следващия сезон, пише Clubs1.bg.

Алонсо, който навършва 39 години на 29 юли твърди, че неговият поглед в момента е насочен главно към Индианаполис 500. Испанецът ще кара за екипа на Arrow McLaren SP-Chevrolet (AMSP), а самото състезание е отложено за 23 август заради пандемията от коронавирус.

„Следя състезанията от Формула 1, но гледам напред към Индианаполис. Това е и моето предизвикателство за тази година“, казва Фернандо Алонсо.

„Положението е трудно поради ситуацията с пандемията в САЩ. Изпитваме и трудности с пътуването. Няма полети, имаме нужда от разрешителни. Въпреки това ми звучи добре да стигнем до там и да се състезаваме“, споделя още Фернандо.

„През септември ще започна да гледам към новия сезон във Формула 1. Това се очаква да бъде и моето следващо приключение'', отбеляза още той.

Алонсо знае много добре, че победи няма да са възможни за постигане през 2021 година.
„Колите през следващата година ще бъдат същите, каквито ги виждаме и сега. Затова смятам, че мястото, на което ще се намира Рено няма да е достатъчно, за да се борим за челните позиции“, добави испанецът.

„Въпреки това работата по подобренията за 2022 г. с такъв силен отбор и приятна атмосфера са вълнуващи. Както и да е, след като смъкна визьора, не ме интересува дали съм десети, седми или четвърти. Винаги ще се чувствам сякаш след завоя ме очаква световната титла!“, сподели вдъхновено шампионът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    3 2 Отговор
    И аз така карам джипа все едно след завоя ме чака нощно шкафче пълно с евро.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.