Last news in Fakti

24 Юли, 2020 14:48 4 991 10

Мария Шарапова си изля душата и заяви: Невинна съм!

  • мария шарапова-
  • допинг-
  • мелдониум

Рускинята е изключително разочарована от много хора

Мария Шарапова си изля душата и заяви: Невинна съм! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

През януари 2016 година Мария Шарапова бе уличена в употреба на допинг. Сега тя си спомни за този изключително труден период в нейната кариера.

33-годишната рускиня безспорно е една от най-добрите тенисистки за всички времена. Тя успя да завоюва 5 трофея от „Големия шлем“, а още през 2005 година вече бе и световна номер 1.

Кариерата на Мария обаче премина и през много тъмни периоди, особено след като бе уличена в употребата на забраненото вещество мелдониум. Сега рускинята сподели няколко думи за този болезнен период в нейния живот и изрази огромното си разочарование от отношението на хората.

„Всички ме смятаха за виновна, без изобщо да знаят каква е истината. Продължавам да твърдя, че съм невинна и това определено бе един от най-ужасните моменти в живота ми. Никой не ме уважаваше, имах чувството, че целият свят е срещу мен. Аз обаче винаги отстоявам истината, каквато и да е тя", започна тя. 

"Изтрих си всички профили в социалните мрежи, не исках да чета обидни коментари за себе си и да гледам колко несправедливи са хората и веднага те съдят за всичко. Това ми причини голям стрес и се чувствах зле. Чух толкова обидни квалификации, толкова лоши думи, от които и днес ме боли. Просто настоявах за повече уважение, но за съжаление много често хората съдят прибързано без да знаят нищо“, каза още Шарапова.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Остър х.й

    10 8 Отговор
    Оххх на БАТКО ИГРАЧКАТА !!!
  • 2 ицо

    9 5 Отговор
    Аз бих те уважил ;)
  • 3 Колега

    7 3 Отговор
    Кой ли не би?
  • 4 Karosel

    6 14 Отговор
    Всички руски спортисти са "чисти" след като минат през пералнята! Маро не се оправдавай ами кажи какво зоба?
  • 5 Друговремец

    2 2 Отговор
    И аз съм в отбора.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Съдията Дред

    5 2 Отговор
    Машенка, като те заряза наш Гришо, и усетих, че нещо не му е наред. Ама ако искаш пак българин, избор голям.
  • 8 Дедо1

    2 2 Отговор
    И яз бих я уважил и то двапати
  • 9 ⬅️⬆️↘️

    5 0 Отговор
    Не можете да ме убедите, че има чисти американски и руски спортисти на международни турнири. Те още от някога са си свикнали да прекрачват всяка граница в съревнованието помежду си. Нищо против нямам срещу Шарапова или Уилямс, но не им вярвам. Сега поне има надежда руската спортна федерация да тръгне по честен път. Съмнения остават понякога и от Африка.
  • 10 Шишо бакшишо

    0 0 Отговор
    Никога не ме е кефил Григор Димитров, забрави от къде е тръгнал. Ако беше родолюбец щеше да си плаща данъците тук.
    А по въпроса за Маша жестока жена е, ама май обича по - дъртите