Last news in Fakti

26 Юли, 2020 11:57 1 326 1

Левски ще си връща юноша, който се подвизава в Италия

  • атанасов-
  • юве стабия-
  • левски-
  • връщане-
  • юноша-
  • катандзаро

"Сините" преговарят с Живко Атанасов

Левски ще си връща юноша, който се подвизава в Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Левски пробва да привлече защитник от Италия. Става дума за юношата на „сините“ Живко Атанасов, твърди "Тема Спорт". 29-годишният централен бранител напуска третодивизионния италиански Катандзаро по собствено желание, въпреки че има договор до лятото на 2021 г.

Атанасов бе желан от Левски и през миналата пролет. Тогава той бе попаднал в полезрението на Георги Дерменджиев. Живко, който е син на легендарната ни лекоатлетка Йорданка Донкова, от четири години е в Италия.

През 2016 година Атанасов премина в Юве Стабия, за който изигра общо 26 мача в Серия „Ц“. След това в продължение на два сезона и половина бе част от друг отбор от това ниво на италианския футбол - Витербезе, на който стана и капитан. През 2018/19 с тима спечели Купата на Италия за съставите от Серия „Ц“. В началото на 2020-а подписа с Катандзаро, за който има 10 шампионатни мача


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената от Мировяне

    1 1 Отговор
    С Братиньо ще са страхотен тандем !!!