Last news in Fakti

27 Юли, 2020 12:15 1 149 1

Солскяер: Следващият сезон трябва сме още по-напред в класирането

  • солскяер-
  • цели-
  • сезон-
  • класиране-
  • шампионска лига-
  • футболисти

"Изискванията към футболистите ще са по-големи и те ще трябва да се потрудят здраво това лято", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Следващият сезон трябва сме още по-напред в класирането - 1
Снимка: БГНЕС

Силните последни няколко месеца на Манчестър Юнайтед класираха тима в Шампионската лига и е логично целите пред клуба да се променят. Вчера “червените дяволи” пребориха Лестър и финишираха на трета позиция в Премиър лийг.

“Искаме да се изкачим още по-нависоко в класирането - заяви мениджърът Оле Гунар Солскяер. - Заменяме Лига Европа с Шампионка лига, но в същото време не можем да оставим на заден план представянето ни в първенството. Изискванията към футболистите ще са по-големи и те ще трябва да се потрудят здраво това лято. Самото ни участие в евротурнирите е добра основа. Ако ще излизаме срещу топ отборите от Шампионската лига и искаме да постигаме успехи, всеки футболисти трябва да бъде готов да изиграе 40 и дори 45-50 двубоя за тима си всеки сезон.”

Настоящата кампания за Юнайтед обаче не е завършила, защото отборът е сигурен за финалния блиц-турнир в Лига Европа през август в Германия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПАРИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ ФУТБОЛА -В ИЗГРАДЕНОТО ОТ ГНУСНИТЕ ЕВРЕИ
    КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО КЪДЕТО ЕКВИВАЛЕНТА НА ПРОИЗВОДСТВЕНИЯ ЧОВЕЩКИ ТРУД -ПАРИТЕ - СА ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ -С ДОЛАРА ---СЛЕД ХИТЛЕР !!!!