Last news in Fakti

29 Юли, 2020 07:49 3 274 1

Стадион "Спартак" осъмна с транспаранти против гръцкия треньор

  • спартак варна-
  • футбол-
  • кириакос георгиу

Не е ясна каква е причината Георгиу да стои на този пост, въпреки че за всички е очевадно, че последната причина за това е качествата му като треньор

Стадион "Спартак" осъмна с транспаранти против гръцкия треньор - 1

Стадион „Спартак” осъмна с два лозунга с надпис против треньора на "соколите" Кирякос Георгиу. Транспарантите бяха поставени на възлови места на стадиона и около него. Единият посреща всички пътуващи по бул. "Левски" рано тази сутрин и на него пише "Треньор менте", а на другия, който е на стадиона, пише "Кириакос вън".

Стадион "Спартак" осъмна с транспаранти против гръцкия треньор

Както е известно, феновете недолюбват треньора на любимия си клуб, като не пропускат да демонстрират това по всякакъв начин. Привържениците направиха същото и по време на контролата с Тополи миналата седмица. По този начин те призоваха собственика на клуба да смени Кирякос Георгиу.

Стадион "Спартак" осъмна с транспаранти против гръцкия треньор

Феновете подготвят още транспаранти, с които всекидневно ще изразяват негативното си отношение към наставника на Спартак.

Основната причина за недоволството на феновете е това, че силата на Кириакос не е като треньор, а като видеонализатор и администратор в социалната мрежа. Това кара феновете на куба да се срамуват от сложения на тази позиция грък.

Стадион "Спартак" осъмна с транспаранти против гръцкия треньор

Припомняме, че през февруари Георгиу заяви, че ако бъде сменено ръководството на "соколите", ще подаде оставка. Това така и не се случи, още повече, че при новото ръководство Кирякос Георгиу придоби статут на недосегаем.

Въпреки, че резултатите от цялостната му работа в клуба и методи в тренировъчния процес са катастрофални, той продължава да води отбора.

Не е ясна каква е причината Георгиу да стои на този пост, въпреки че за всички е очевадно, че последната причина за това е качествата му като треньор.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спартак Варна фен

    2 0 Отговор
    А нещо за школата?
    Или там всичко е наред????