Last news in Fakti

31 Юли, 2020 09:49 10 784 2

Конър Макгрегър обяви: Приемам!

  • конър макгрегър-
  • мма-
  • хамзат чимаев-
  • тони фъргюсън

В последните няколко дни Конър бива предизвикван за битка от Тони Фъргюсън и изгряващата звезда Хамзат Чимаев

Конър Макгрегър обяви: Приемам! - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на UFC, Конър Макгрегър обяви в своя акаунт в социалните мрежи, че е готов да се завърне в играта. В последните няколко дни Конър бива предизвикван за битка от Тони Фъргюсън и изгряващата звезда Хамзат Чимаев. "Еl Cucuy" е готов да се върне в играта и да премери сили с бившия двоен шампион, който миналия месец обяви, че се оттегля от ММА.

Непобедения чеченец Чимаев също потърква ръце и не спира да предизвиква Конър, като се закани, че ще го приключи в 1 рунд. В своя акаунт Макгрегър написа, че приема, което значи, че е готов да се бие с някой от двамата. Все още не е ясно срещу кого и къде, но това определено е интересен обрат от страна на ирландския боец.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who do you think?

Публикация, споделена от Death Clutch MMA (@deathclutchmma) на Юли 30, 2020 в 2:58 PDT


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    5 5 Отговор
    Тия много сложно живеят. Вместо да си пилят нервите по чатовете, да вземат по една щанга в ръка и да се причакат някъде.:)
  • 2 Баш Батка

    1 3 Отговор
    От всички журналя на сайта само на Ивайло статиите са на ниво. По-добре го оставете да пише по всички теми, ще имате по-голям успех!