Last news in Fakti

4 Август, 2020 09:45 1 489 3

Роналдиньо очаква домашният му арест да бъде прекратен

  • роналдиньо-
  • домашен арест-
  • отпадане-
  • брат-
  • адвокати

Адвокатите на бившия бразилски национал и брат му работят по план, който предвижда те да бъдат освободени през август

Роналдиньо очаква домашният му арест да бъде прекратен - 1
Снимка: БГНЕС

Една от бразилските легенди на световния футбол Роналдиньо очаква в най-скоро време добри новини и промяна на положението си. Бившият футболист на Барселона, Милан и ПСЖ е под домашен арест от април в парагвайската столица Асунсион, но се очаква още този месец да бъде на свобода, съобщава ESPN.

Според американската медии адвокатите на бившия бразилски национал и брат му работят по план, който предвижда те да бъдат освободени през август. Двамата бяха задържани в Парагвай за опит да влязат в страната с фалшиви паспорти. Според прокуратурата 90% от делото вече е приключено, но разследването ще продължи до ноември.

Най-вероятно Роналдиньо и брат му ще признаят вината си и ще платят глоба, след което трябва да се явяват пред съдия. Това ще се случи в определен период от време.

Роналдиньо може да се завърне в Барселона след освобождаването си и по специално в Кастелдефелс, където живееше, когато играеше на „Камп Ноу“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    4 0 Отговор
    Що е направил тоя циганин ?!
  • 2 БРАВО

    2 0 Отговор
    РОМ ПАЛЕ РОМ.......
  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    Големия ритни топковец се правил на тарикат .Смешник какво да кажеш за футбулист празна куха глава.