Last news in Fakti

6 Август, 2020 17:48 1 423 1

Съдбата на Десподов в Каляри зависи от новия треньор на тима

  • десподов-
  • решение-
  • съдба-
  • бъдеще-
  • оставане-
  • ди франческо-
  • каляри

Еузебио Ди Франческо ще вземе решението дали българският национал да остане в тима

Съдбата на Десподов в Каляри зависи от новия треньор на тима - 1

Новият треньор на Каляри Еузебио Ди Франческо ще бъде човекът, който ще определи съдбата на Кирил Десподов в италианския отбор. Това е мнението на специалистите от Calciomercato, според които специалистът ще прецени дали да даде шанс за изява на българина или ще реши да се раздели с него като го прати отново под наем или пък го продаде.

Десподов премина в Каляри през януари 2019 срещу 3,5 милиона евро, които влязоха в касата на ЦСКА. В следващите месеци обаче нападателят изигра само 4 мача, заради което бе изпратен под наем в Щурм Грац. В Австрия обаче Десподов отново показа класата си и очакванията са да получи шанс да се докаже в Каляри през новата кампания.

Ди Франческо замени на поста старши треньор Валтер Дзенга, а според Calciomercato това е добра новина за Десподов. Причината е, че Ди Франческо обича да използва схема 4-3-3 с бързи нападатели по крилата, така че българинът може да се окаже много подходящ за формацията му.

Самият Десподов е решен да покаже, че има място в Серия А. Със сигурност той ще започне подготовка с отбора, след което Ди Франческо ще трябва да прецени дали да го използва през сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маке

    1 0 Отговор
    На космодрума